Ο Kanye West πιστεύει ότι είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης όλων των εποχών

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του ράπερ περί θρησκείας, πολιτικής και σεξ, με αφορμή την κυκλοφορία του άλμπουμ του, Jesus is King.

Το ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Kanye West το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό. Από το πριν δύο χρόνια και κάτι breakdown του και την εισαγωγή του σε ψυχιατρική κλινική μέχρι τις δηλώσεις του υπέρ των πολιτικών του Donald Trump και τις πρόσφατες spiritual εμφανίσεις του σαν άλλος "Μεσσίας" μέσα από τις γκόσπελ συναυλίες του "Sunday Service” (Κυριακάτικη Λειτουργία). Με αφορμή την κυκλοφορία του 9ου κατά σειρά άλμπουμ του, Jesus is King, σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, ο 42χρονος ράπερ παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1 της Apple και τον Zane Lowe, που φυσικά και έγινε viral χάρη στις απερίγραπτες εξομολογήσεις και τις επαρμένες δηλώσεις του.

Όπως αποκάλυψε, μετά τον θάνατο της μητέρας του το 2007 βυθίστηκε στη θλίψη και στο σκοτάδι. "Αντί να εθιστώ στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ όπως συμβαίνει συνήθως στους απελπισμένους νέους, εθίστηκα στο σεξ και στο πορνό". Σήμερα, δηλώνει εθισμένος με τη θρησκεία. "Είμαι Χριστιανός", ανέφερε όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε στην παραγωγή του Jesus Is King, υπογραμμίζοντας ότι ζήτησε απ' όλους όσους δούλεψαν για τον δίσκο να μην έχουν σεξουαλικές επαφές πριν παντρευτούν. "Υπήρχαν στιγμές που δεν ήθελα να δουλεύω με ανθρώπους που είχαν προγαμιαίες σχέσεις. Άλλες που τους έλεγα να απέχουν από το σεξ γενικά και να προσεύχονται κάθε βράδυ στο τραπέζι με την οικογένεια τους. Οι οικογένειες που προσεύχονται μαζί, μένουν μαζί". 

Όσον αφορά τις κριτικές που είχε δεχθεί για την υποστήριξή του στον Donald Trump, φορώντας ένα καπέλο που ανέγραφε το γνωστό σλόγκαν "Make America Great Again", τόνισε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος είναι πιο φιλελεύθερος και από τους φιλελεύθερους, όπως και ο ίδιος άλλωστε, ενώ εξομολογήθηκε ότι επεξεργάζεται το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στις προεδρικές εκλογές του 2024. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Θα θυμάμαι κάθε ιδρυτή που δεν είχε την ικανότητα να καταλάβει πολιτιστικά αυτό που κάνουμε", υπονοώντας ίσως τον Mark Zuckerberg (Facebook) και Jack Dorsey (Twitter).

Την καλύτερη ατάκα πάντως την άφησε για το τέλος: Προσφώνησε τον εαυτό του ως τον "αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερο καλλιτέχνη όλων των εποχών".

Στο τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε ότι ανήμερα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου, θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα άλμπουμ, το Jesus is Born.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαφανή σπίτια στη φύση, η τάση που βλέπουμε παντού στα σόσιαλ μίντια

Κοστίζουν λιγότερο απ' ό,τι θα περίμενες και διαθέτουν άπλετο φυσικό φως.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ανυπάκουες ράτσες σκύλων, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ποιες ράτσες σκύλων είναι πιθανό να παρουσιάσουν επιπλέον προκλήσεις στην εκπαίδευσή τους;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Γιατί χρειαζόμαστε όλοι ψυχοθεραπεία;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν ψυχοθεραπεία επειδή δεν κάνουν κάποιοι άλλοι...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Κι αν η τεχνητή νοημοσύνη έλυνε τα μυστήρια των ανώτερων μαθηματικών;

Οι περίπλοκοι γρίφοι που συχνά προβληματίζουν ακόμη και τα πιο έξυπνα μυαλά στον κόσμο ίσως βρήκαν τον "μάστορά" τους.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σωστή προθέρμανση πριν από την προπόνηση υψηλής έντασης

Η καλή προθέρμανση βελτιώνει τις επιδόσεις και μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμού. Την κάνεις σωστά όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος