Η Carole Baskin απέκτησε τον ζωολογικό κήπο του Tiger King

Ο χειρότερος εφιάλτης του Joe Exotic έγινε πραγματικότητα.

Πολύ πριν το The Last Dance γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης του ίντερνετ και ειδικά κατά το δύσκολο, πρώτο, διάστημα της καραντίνας, ένα άλλο show του Netflix μονοπωλούσε το ενδιαφέρον. Το Tiger King: Murder, Mayhem and Madness εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο τρελό ντοκιμαντέρ που έχει προβληθεί ποτέ από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Από ό,τι φαίνεται, η ιστορία του θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό ακόμη καιρό, καθώς ήδη βρίσκεται στα σκαριά ταινία για τον Joe Exotic, τον οποίο θα υποδυθεί ο Nicolas Cage αλλά και μία ακόμη σειρά με την Kate McKinnon στο ρόλο της Carole Baskin. 

Πέρα από αυτά ωστόσο, υπάρχουν πάντοτε εξελίξεις όσον αφορά την ατελείωτη δικαστική διαμάχη του (φυλακισμένου πια) Joe Exotic aka Joe Maldonado-Passage με την Carole Baskin. Η "εχθρός" του cult ειδώλου δικαιώθηκε από δικαστήριο της Οκλαχόμα σε μήνυση που είχε υποβάλλει κατά της Greater Wynnewood Development Group του Jeff Lowe (πρώην συνεργάτη του Joe Exotic), κάτι που σημαίνει πως ο περίφημος ζωολογικός κήπος περνά πλέον στην κατοχή της. Ο Lowe θα πρέπει να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις εντός 120 ημερών και να μετακινήσει όλα τα άγρια ζώα που φιλοξενούνται εκεί.

Η Carole Baskin απέκτησε τον ζωολογικό κήπο του Tiger King

O ίδιος πάντως δεν προέβαλλε καμία αντίρρηση και συμφώνησε πλήρως με την απόφαση, καθώς ετοιμάζει νέο ζωολογικό κήπο, στο Thackerville της Οκλαχόμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης