Η Carole Baskin απέκτησε τον ζωολογικό κήπο του Tiger King

Ο χειρότερος εφιάλτης του Joe Exotic έγινε πραγματικότητα.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 03 Ιουνίου 2020

Πολύ πριν το The Last Dance γίνει το απόλυτο θέμα συζήτησης του ίντερνετ και ειδικά κατά το δύσκολο, πρώτο, διάστημα της καραντίνας, ένα άλλο show του Netflix μονοπωλούσε το ενδιαφέρον. Το Tiger King: Murder, Mayhem and Madness εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο τρελό ντοκιμαντέρ που έχει προβληθεί ποτέ από τη δημοφιλή πλατφόρμα.

Από ό,τι φαίνεται, η ιστορία του θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό ακόμη καιρό, καθώς ήδη βρίσκεται στα σκαριά ταινία για τον Joe Exotic, τον οποίο θα υποδυθεί ο Nicolas Cage αλλά και μία ακόμη σειρά με την Kate McKinnon στο ρόλο της Carole Baskin. 

Πέρα από αυτά ωστόσο, υπάρχουν πάντοτε εξελίξεις όσον αφορά την ατελείωτη δικαστική διαμάχη του (φυλακισμένου πια) Joe Exotic aka Joe Maldonado-Passage με την Carole Baskin. Η "εχθρός" του cult ειδώλου δικαιώθηκε από δικαστήριο της Οκλαχόμα σε μήνυση που είχε υποβάλλει κατά της Greater Wynnewood Development Group του Jeff Lowe (πρώην συνεργάτη του Joe Exotic), κάτι που σημαίνει πως ο περίφημος ζωολογικός κήπος περνά πλέον στην κατοχή της. Ο Lowe θα πρέπει να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις εντός 120 ημερών και να μετακινήσει όλα τα άγρια ζώα που φιλοξενούνται εκεί.

Η Carole Baskin απέκτησε τον ζωολογικό κήπο του Tiger King

O ίδιος πάντως δεν προέβαλλε καμία αντίρρηση και συμφώνησε πλήρως με την απόφαση, καθώς ετοιμάζει νέο ζωολογικό κήπο, στο Thackerville της Οκλαχόμα.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία