Όσα θα καθορίσουν την ερωτική σου ζωή το 2022

Τεχνικές και μασάζ, θεραπείες και toys για ένα απολαυστικά ηδονικό νέος έτος.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 26 Ιανουαρίου 2022

Κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό της σεξουαλικής ζωής σου, τι θα ήθελες να βελτιώσεις μέσα στο 2022 για να την κάνεις πιο απολαυστική; Τι νέο θα ήθελες να ανακαλύψεις στο σεξ; Στο βασίλειο ποιων ηδονών θα ήθελες να παραδοθείς; Όποιες κι αν είναι οι απαντήσεις σου, το θέμα είναι αυτό που ποθείς μέσα στο μυαλό σου, αν δεν είναι κάτι το βλαβερό, παράνομο ή ακραίο, να το κυνηγήσεις και να το κάνεις πραγματικότητα. Ακολουθούν τα δικά μας tips για κορυφαίους οργασμούς τη νέα χρονιά. 

Πουν' το, πουν' το το δαχτυλίδι

Ένα δονούμενο cock ring μπορεί να δώσει νέο νόημα στη φράση 'φορέσιμη τεχνολογία'. Όταν το χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια του διεισδυτικού σεξ δεν πολλαπλασιάζεις μόνο τη δική σου ηδονή αλλά και της/του σεξουαλικού σου παρτενέρ. Αν σου αρέσουν οι κατά μόνας ηδονές, επίλεξε κάποιο που να ερεθίζει ταυτόχρονα το πέος, τους όρχεις και το περίνεο.

Role Play

Το role play μπορεί να σε βοηθήσει να εκπληρώσεις τυχόν φαντασιώσεις σου αλλά και να αλλάξεις παραστάσεις εντός μίας μονογαμικής σχέσης. Κάνε την αρχή με το ταίρι σου, καταγράφοντας σε χαρτάκια τους ρόλους που θέλετε να παίξετε. Στη συνέχεια βάλτε τα σε ένα μπολ, επιλέξτε τυχαία ένα και αφήστε τη φαντασία και τα σώματά σας ελεύθερα.

Όσα θα καθορίσουν την ερωτική σου ζωή το 2022iStock

Κρύο, καιρός για τρίο

Ο καλύτερος τρόπος για να βάλετε ένα τρίτο μέλος στην παρέα σας είναι μέσω ενός εξειδικευμένου dating app. Εναλλακτικά, μπορείτε να στραφείτε σε σχετικές κλειστές λέσχες. Να θυμάστε ότι είναι σημαντικό να βάλετε από πριν τα όριά σας, το τι θέλετε να κάνετε μεταξύ σας και τι με το τρίτο άτομο κατά τη διάρκεια της 'συνεδρίας'.

Σεξοθεραπεία

Ένας επαγγελματίας σεξοθεραπευτής θα σου παράσχει έναν ασφαλή χώρο για να αγκαλιάσεις τις επιθυμίες σου, χωρίς να σε κρίνει. Μπορεί να σε βοηθήσει να 'ανοίξεις' τη σχέση σου, να βρεις τρόπους να εκπληρώσεις τις φαντασιώσεις σου ή να πάρεις την απόφαση να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ με άτομα που ανήκουν στο φύλο με το οποίο μέχρι τώρα δεν έχεις εμπειρίες.

Προστατικό μασάζ

Δώσε στον προστάτη σου την προσοχή που του αξίζει με μία υψηλής τεχνολογίας συσκευή για προστατικό μασάζ, που μπορεί να σου χαρίσει έντονους οργασμούς, μιας και ο προστατικός αδένας αποτελεί ερωτογενή ζώνη για πολλούς άντρες.

COUPLE SHOPPING ADULT PRODUCTSiStock

> Διάβασε ακόμα: Ελαιόλαδο για καλύτερο σεξ

Μιλήστε βρώμικα

Η ποικιλία στη σεξουαλική ζωή δεν προαπαιτεί κοστούμια, sex toys ή έξτρα παρτενέρ. Δοκιμάστε να ερεθιστείτε σεξουαλικά μέσω της ακοής, κάτι που μπορεί να περιλαμβάνει από τη γλαφυρή αφήγηση του τι θέλετε να κάνετε μέχρι τη χρήση πρόστυχων επιθέτων, αν εσύ ή η/ο παρτενέρ σου απολαμβάνετε το υποτακτικό σεξ.

> Διάβασε ακόμα: Καλύτερη ποιότητα ύπνου με βραδινό σεξ

Το ιεραποστολικό αλλιώς

Εμπλούτισε την ιεραποστολική στάση με νέα κόλπα. Καν' τη στο πλαίσιο του role play, χρησιμοποίησε sex toys, εκστόμισε βρωμόλογα.

Από: Esquire US

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης