Κι αν το γόνατο είναι το κλειδί στα προκαταρκτικά του σεξ;

Το μόνο για ενηλίκους κόλπο με το γόνατο που κάνει θραύση στο TikTok.

Το TikTok είναι γεμάτο με περίεργα και επικίνδυνα hacks που έχουν να κάνουν με το σεξ. Για παράδειγμα, σύμφωνα με κάποια βιντεάκια που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα, για να ερεθίσεις το σημείο G σου πρέπει να πιέσεις το στομάχι σου, ενώ η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ δεν είναι άλλη από αυτή της ανάποδης καουμπόισσας. Μάλιστα, ένα από τα πιο δημοφιλή sex hacks που έχουν γίνει trend, έχει να κάνει με τα γόνατα και πιο συγκεκριμένα με τη χρήση ενός από αυτά για τη διέγερση της κλειτορίδας.

Το μη-διεισδυτικό σεξ που έχει τρελάνει τον κόσμο

Το "κόλπο με το γόνατο" είναι σούπερ χρήσιμο για όσους έχουν κλειτορίδα ή κάνουν σεξ με άτομα που διαθέτουν αποτέτοια. Προτείνεται κυρίως κατά τη διάρκεια του "φασώματος" και συνίσταται στην τοποθέτηση ενός γονάτου ανάμεσα στα πόδια του ατόμου με την κλειτορίδα και τη χρησιμοποίησή του για τη διέγερσή της.

Αυτή την τεχνική μπορείς άνετα να την εξασκήσεις στον καναπέ αλλά και στο κρεβάτι, με το άτομο που διαθέτει την κλειτορίδα να είναι ξαπλωμένο και το άτομο που βάζει το γόνατο στο παιχνίδι να το "τοπάρει". Παρόλα αυτά, το hack μπορεί να επιτύχει και σε κάθε άλλη θέση υπό την οποία μπορεί να διατηρηθεί η ευγενής επαφή ανάμεσα στο γόνατο και τη βουβωνική χώρα.

Κι αν το γόνατο είναι το κλειδί στα προκαταρκτικά του σεξ; iStock

Με λίγα λόγια, έχουμε να κάνουμε με ένα είδος μη-διεισδυτικού σεξ με τη χρήση του γονάτου, κάτι που δεν ανακαλύφθηκε τώρα. Παρόλα αυτά, τα σχετικά βίντεο στο TikTok, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μετρούν περί τα 130 εκατομμύρια θεάσεις. Μιλάμε για κανονική τρέλα.

> Διάβασε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις αν είσαι εθισμένος στον αυνανισμό

Το σεξ της νέας εποχής

Η δημοφιλία του "κόλπου με το γόνατο" έρχεται σε μια ιστορική στιγμή που το επίκεντρο της σεξουαλικής διαντίδρασης δεν είναι ούτε ο στόχος ούτε το αυστηρώς διεισδυτικό σεξ, κόντρα στους παλιακούς, σεξιστικούς και ετεροκανονικούς ορισμούς του τι μετράει ως σεξ.

> Διάβασε ακόμα: VR πορνό, η νέα παροχή των πολυτελών ξενοδοχείων

Σεξ δεν σημαίνει απλώς την τοποθέτηση ενός πέους σε έναν κόλπο ή κάποια άλλη οπή που έχει ως αποτέλεσμα την εκσπερμάτωση. Ο ορισμός του σεξ έχει ανοίξει για να περιλαμβάνει πολλά άλλα πράγματα, μεταξύ των οποίων και ένα γόνατο που "τρίβεται" στη βουβωνική περιοχή. Μάλιστα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.