Έρευνα ρίχνει φως στο ιδανικό μέγεθος του πέους

Η απάντηση έρχεται από εκείνες που έχουν τον τελευταίο λόγο.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 03 Δεκεμβρίου 2021

Όταν η συζήτηση έχει να κάνει με το μέγεθος, οι περισσότεροι άντρες σκέφτονται με απλό (ή μάλλον απλοϊκό) τρόπο. Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει κανείς άντρας εκεί έξω που να μην έχει αναρωτηθεί έστω και μία φορά σχετικά με το κατά πόσο είναι ή όχι μικρός εκεί κάτω. Το βασικό πρόβλημα σε αυτό το ζήτημα, είναι ότι συνήθως κανείς δε γνωρίζει ποιο είναι ο μέσος όρος που θεωρείται "φυσιολογικός". Ποιο είναι το αόρατο όριο που πρέπει κανείς να πιάσει; Η ερώτηση ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια τον αντρικό πληθυσμό – έχει κουράσει και έχει κουραστεί. Μέγεθος πέους - εδώ μόνο αλήθειες λοιπόν.

Μη φοβάσαι, σταμάτα να βρίσκεται σε αγωνία

Δε χρειάζεται πια να αναρωτιέσαι. Το ιδανικό μέγεθος του πέους βρέθηκε, είναι πια γνωστό σε όλον τον κόσμο, και για αυτό απάντησαν εκείνες που τελικά έχουν τον τελευταίο λόγο σε αυτό το ζήτημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona Chalabi (@monachalabi) on

Μία έρευνα των Πανεπιστημίων της Καλιφόρνιας και του Νέου Μεξικού ζήτησε από 75 διαφορετικές γυναίκες, ηλικίας 18 έως 65 ετών, αφού πρώτα τους παρουσίασε 33 διαφορετικά ομοιώματα πέους φτιαγμένα από πλαστικό, να επιλέξουν εκείνες το μέγεθος που θεωρούν ιδανικό. Τα αποτελέσματα που ακολουθούν ρίχνουν φως σε αυτό το ζήτημα που δεν έχει σταματήσει να απασχολεί ποτέ τον αντρικό πληθυσμό. Οι γυναίκες αποφάνθηκαν και είπαν τα εξής: Όσον αφορά τους μόνιμους συντρόφους τους θεωρούν ιδανικό ένας πέος 16 εκατοστών ενώ στα one-night stand αναζητούν ένα ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος που αγγίζει τα 16,4 εκατοστά.

Αν, τώρα, σκεφτούμε ότι με βάση έρευνες που έχουν γίνει σε 15 χιλιάδες άντρες παγκοσμίως, ο μέσος όρος του πέους είναι 13,2 εκ., τότε ίσως τα νέα να μην είναι ακριβώς χαρμόσυνα. Από την άλλη πάλι, δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αφού όπως είναι γνωστό στο ζήτημα της σεξουαλικής ευχαρίστησης τα πρώτα εκατοστά είναι εκείνα που παίζουν ρόλο.

Από: Esquire UK

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Σκανδιναβικά κόλπα για να αντιμετωπίσεις τον χειμώνα

Κάποια από αυτά έρχονται από την Nordic παράδοση και δουλεύουν άψογα, κάθε φορά.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα τρικ του Harvard για περισσότερη συγκέντρωση

4 συμβουλές που σύμφωνα με το κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Πώς αντιδρά το σώμα στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Η αίσθηση του έντονου κρύου είναι σημαντικότερη από τη θερμοκρασία που δείχνει το θερμόμετρο.

Οδηγώντας με ασφάλεια στο χιόνι

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν κινηθείς στην παγωμένη άσφαλτο.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο λόγος που πρέπει να κάνεις τουλάχιστον 40 push-ups την ημέρα

Οι κάμψεις αποτρέπουν την καρδιαγγειακή νόσο, υποστηρίζει επιστημονική έρευνα. Πρέπει όμως να είναι το λιγότερο 40 σε καθημερινή βάση.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Διάσημοι που ασφάλισαν πολύτιμα σημεία του σώματός τους

Αξίζουν εκατομμύρια και γι᾽ αυτό έπραξαν αναλόγως.