Το μέγεθος (των προφυλακτικών) μετράει

Τόσο πολύ, που αρκετοί άντρες δεν τα χρησιμοποιούν για τους δικούς τους -μικρούς- λόγους.

Γράφει: Νίκος Αγάθος 10 Ιανουαρίου 2019

Τα προκαταρκτικά: Ελπίζουμε να σε πετυχαίνουμε σε μια ήρεμη στιγμή, επειδή, διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο, πιθανώς να διαπιστώσεις ότι είσαι πολύ "μικρός" για τα δεδομένα της βιομηχανίας προφυλακτικών. Γι’ αυτό χαλάρωσε, διάβασε και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Άλλωστε, όλοι έχουμε αυτό που έχουμε. Ας το δεχτούμε και ας το απολαύσουμε...

Στην πράξη: Μας εξέπληξε μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα που αναλύει το χάσμα ανάμεσα στο μήκος των προφυλακτικών και στο πραγματικό μέσο μέγεθος του πέους. Σε γενικές γραμμές, η μελέτη λέει ότι το μέσο μέγεθος των προφυλακτικών που κυκλοφορούν είναι περίπου 17 εκατοστά, ενώ ο παγκόσμιος μέσος όρος πλήρους στύσης ενός αντρικού μορίου δεν ξεπερνά τα 14 (συγκεκριμένα, είναι 13,12 εκατοστά, σύμφωνα με μελέτη 15.000 ανδρών από όλες τις χώρες και τις φυλές του πλανήτη).

Το πρόβλημα βρίσκεται στα σχεδόν 4 εκατοστά του λάτεξ που περισσεύουν στην άκρη της βαλάνου, με την πραγματικότητα να είναι λιγότερο δημιουργική και περισσότερο ανησυχητική: η ταλαιπωρία που προκαλεί από αυτή την υπερβολικά ενοχλητική περίσσεια πλαστικού είναι ο κύριος λόγος που πολλοί άντρες υποστηρίζουν ότι δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά. Σύμφωνα με τη μελέτη, εκείνοι οι άντρες ομολογούν ότι "αυτό που  βλέπω με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα".

Το τσιγάρο μετά: Ο σκοπός αυτής της μελέτης είναι για να επισημάνει ότι οι μάρκες προφυλακτικών οφείλουν να προσαρμόζουν τα προϊόντα τους σε ρεαλιστικά μεγέθη και όχι σε εκείνα που επιβάλλονται από μια παράλογη και παραμορφωμένη προβολή των εαυτών μας, η οποία δεν παράγει τίποτε περισσότερο από κόμπλεξ, ανασφάλεια και κινδύνους.
Η αλήθεια ωστόσο είναι πως άμα το ψάξεις λίγο, αρκετές είναι οι μάρκες που προσφέρουν όλα τα είδη μεγεθών. Τι, ντρέπεσαι; Δεν χρειάζεται. Συνήθως, αυτές οι συσκευασίες εμφανίζουν με πολύ διακριτικό τρόπο το σηματάκι XS και μόνο μια πολύ παρατηρητική και περίεργη ταμίας θα το αντιληφθεί (πιθανώς, κρυφογελώντας). Σκέψου το ξανά. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, το προφυλακτικό είναι υποχρεωτικό και η μη χρήση του μπορεί να οδηγήσει σε καταστάσεις πολύ χειρότερες από μια στιγμή αμηχανίας. Πάνω απ’ όλα, αντιμετώπισε το ζήτημα στην ουσία του. Κάθε άντρας έχει το σώμα ή το πέος που έχει και σε όποιον αρέσει. Η αυτοπεποίθηση είναι ο καλύτερος μεγεθυντής πέους (όπως ο Jes-Extender, ο ασφαλέστερος και πιο φυσικός τρόπος αύξησης του μήκους του μικρού μορίου σου).

Από: Esquire ES

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν βγαίνουμε πια στα μπαρ

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Δεν αποχωριζόμαστε ποτέ το comfort zone των social media.

4 φράσεις που δεν πρέπει να λες στις γυναίκες

Όχι μόνο την 8η Μαρτίου, αλλά ποτέ.