Το 2023 η Ελλάδα θα έχει το δικό της Mandarin Oriental

Η Costa Navarino μόλις ανακοίνωσε την άφιξη του πρώτου ξενοδοχείου του κορυφαίου ασιατικού brand Mandarin Oriental στη χώρα μας.

Γράφει: Esquire Editors 09 Φεβρουαρίου 2022

Αν μπορούμε να μιλήσουμε για τη "χρυσή εποχή" της φιλοξενίας στη χώρα μας, μάλλον γινόμαστε μάρτυρες της έναρξής της, καθώς οι κορυφαίες ξενοδοχειακές αφίξεις δείχνουν να μη σταματούν. Η Costa Navarino μόλις πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την έλευση του πρώτου W Hotel στην Ελλάδα (διάβασε περισσότερα εδώ), αλλά σήμερα ήρθε να μας εκπλήξει για μία ακόμη φορά με φανταστικά νέα. Ο λόγος για το γεγονός πως την άνοιξη του 2023 θα έχουμε πλέον και το πρώτο ξενοδοχείο Mandarin Oriental στη χώρα μας. Το ασιατικό brand πολυτελούς φιλοξενίας δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις και η Costa Navarino τελικά αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την πρωτοπόρα φιλοσοφία της. Το νέο ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino θα βρίσκεται στην περιοχή Navarino Bay, μια από τις ολοκληρωμένες περιοχές ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο 1.400 στρεμμάτων, με θέα στον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου.

Ένα υπερπολυτελές θέρετρο

Το παραθαλάσσιο υπερπολυτελές resort θα περιλαμβάνει 99 δωμάτια, μεταξύ των οποίων 48 υπόσκαφες βίλες με ιδιωτική πισίνα, μεγάλες βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, καθώς και πέντε εστιατόρια και μπαρ. Τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του ξενοδοχείου έχουν επιμεληθεί το Γραφείο Μελετών Αλέξανδρου Ν. Τομπάζη και το K-Studio,  σύμφωνα με τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης της Costa Navarino. O σχεδιασμός συνδυάζει αρμονικά τις φυτεμένες στέγες που εναρμονίζονται πλήρως με τη φυσική τοπογραφία της περιοχής, με τη χρήση τοπικών υλικών. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις spa και γυμναστηρίου έκτασης 1.500 τ.μ.. Χαρακτηριστικό στοιχείο του spa θα αποτελεί η πισίνα 25μ. που εκτείνεται σε ανοικτό και κλειστό χώρο, χαρίζοντας απαράμιλλη θέα στη θάλασσα. Οι signature θεραπείες ευεξίας του Mandarin Oriental θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο spa, σε ειδικά διαμορφωμένους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους. 

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το άνοιγμα του πρώτου μας ξενοδοχείου στην Ελλάδα, στην Costa Navarino, και ανυπομονούμε να μοιραστούμε με τους επισκέπτες μας αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που προσφέρει η περιοχή, με τα παρθένα τοπία, τους ελαιώνες, τις ατελείωτες παραλίες και τον αυθεντικό ελληνικό πολιτισμό", δήλωσε ο James Riley, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Mandarin Oriental. "Είμαστε ευτυχείς που θα συνεργαστούμε με την ΤΕΜΕΣ, τον όμιλο που δημιούργησε  την Costa Navarino, έναν ολοένα αναπτυσσόμενο τουριστικό προορισμό".

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης