Διακοπές στην Airbnb έπαυλη του Vito Corleone

Μείνε για έναν μήνα στην έπαυλη που κάποτε θαύμασες στον Νονό με 1.500 δολάρια, ναι, μπορείς.

Για τον εορτασμό της 50ής επετείου του Νονού, ναι, του iconic μαφιόζικου φιλμ, η φοβερή έπαυλη στο Staten Island που εμφανιζόταν ως η κατοικία του Vito Corleone, που τον ερμήνευσε, ως γνωστόν, ο Marlon Brando, θα είναι διαθέσιμη για ενοικίαση αυτό το καλοκαίρι και, όπως μπορείς και μόνος σου να φανταστείς, δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη Airbnb έπαυλη.

Διακοπές στην Airbnb έπαυλη του Vito CorleoneAirbnb

Το Airbnb των ονείρων σου

Η πολυτελής, ιδιαίτερη έπαυλη των 6.248 τετραγωνικών μέτρων, όπως μπορεί εύκολα να γίνει εμφανές από τις εικόνες που βλέπεις, διατηρεί την αρχοντική όψη που είχε όταν αποτυπώθηκε στη μεγάλη οθόνη, το 1972. Εσωτερικά, όμως, είναι αρκετά διαφορετική. Έχει εκσυγχρονιστεί τελείως.

> Διάβασε ακόμα: Ένα εξωτικό νησί σε τιμή ευκαιρίας

Για να έχεις μια ακόμα πιο αναλυτική εικόνα, απλώς αναφέρουμε ότι μεταξύ των υπολοίπων ανέσεών της διαθέτει μία μεγάλη πισίνα με αλμυρό νερό, πέντε κρεβατοκάμαρες, έξι λουτρά, μία επαγγελματική κουζίνα για σεφ και ένα γυμναστήριο.

MANSIONAirbnb

Τιμούλα;

Κάποιες πινελιές της δεκαετίας που ορίστηκε από την ντίσκο μουσική είναι ακόμη ορατές, βέβαια, ειδικά στο επενδυμένο με ξύλο μπαρ και στο game room, στο οποίο δεσπόζει ένα ρετρό αισθητικής τραπέζι μπιλιάρδου και ένα ζευγάρι από μεσαιωνικούς πολυελαίους.

MANSIONAirbnb

Η έπαυλη "του Νονού", πάντως, δεν θα πρέπει να συγχέεται με μία άλλη ιδιοκτησία η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτή τη στιγμή και που εμφανίζεται κι εκείνη στο κλασικό φιλμ που σκηνοθέτησε ο Francis Ford Coppola, ως το σπίτι του Jack Woltz.

> Διάβασε ακόμα: Κι όμως, ο φθηνότερος προορισμός διακοπών βρίσκεται στην Κίνα

MANSIONAirbnb

Η συγκεκριμένη έπαυλη που κάποτε ανήκε στον επιχειρηματία, εκδότη και πολιτικό William Randolph Hearst βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς και πωλείται προς 89,75 εκατομμύρια δολάρια. Εκείνη του Staten Island, που ενοικιάζεται στο Airbnb, είναι πολύ πιο προσιτή, καθώς μπορείς να περάσεις έναν μήνα στις εγκαταστάσεις της με μόνο 1.500 δολάρια. Αλήθεια, τώρα;

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος