Οι πολυτελείς eco-friendly καμπίνες που σε στέλνουν κατευθείαν στο δάσος

Η Tentsile Tree Tents μάλλον εφηύρε την επόμενη ταξιδιωτική τάση.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 15 Φεβρουαρίου 2019

Αν η τελευταία φορά που επιχείρησες να κάνεις διακοπές κοντά στη φύση εξελίχθηκε σε τραυματική camping εμπειρία, μάλλον κάτι έκανες λάθος.

Ή πιο ορθά, μάλλον δεν εμπιστεύθηκες την εταιρεία Tentsile Tree Tents, που ειδικεύεται στα portable treehouses. Προφανώς και θα αναρωτιέσαι τι ακριβώς σημαίνει ο όρος αυτός και θα έχεις δίκιο. Πρόκειται για μία εξαιρετικά καινοτόμα και eco friendly ιδέα που εξαπλώνεται σε αρκετές περιοχές του κόσμου. 

Οι πολυτελείς eco-friendly καμπίνες που σε στέλνουν κατευθείαν στο δάσος

Τα πρωτότυπα μεταλλικά δεντρόσπιτα έχουν αρχικά το άμεσο πλεονέκτημα της οικολογικής βιωσιμότητας: Δεν ακουμπούν στο έδαφος ώστε να το επηρεάζουν με αρνητικό τρόπο και να εμποδίζουν τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Επίσης, κάθε καμπίνα της Tree Tents έχει εξαιρετική θερμομόνωση ενώ χρησιμοποιεί τη θερμότητα του ήλιου για να εξοικονομήσει ενέργεια. 

ΚΑΜΠΙΝΑ 2

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή κάθε τέτοιας καμπίνας είναι κυρίως το ξύλο και το μέταλλο, με το πλαστικό να είναι σχεδόν ανύπαρκτο, ενώ όλα τα υφάσματα στο εσωτερικό είναι βιολογικής προέλευσης. 

ΚΑΜΠΙΝΑ 1

Αδιαμφισβήτητο highlight είναι η τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια που υπάρχει στο εσωτερικό, αποτέλεσμα της δουλειάς σημαντικών σχεδιαστών. Προς το παρόν, συναντά κάποιος αυτά τα μοντέρνα δεντρόσπιτα σε περιοχές της Σκανδιναβίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου επιχειρείται μία καθιέρωση του συγκεκριμένου στυλ διακοπών. Αν ψήθηκες, μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρία Κριτσιλίγκου δε θα σταματήσει ποτέ να ταξιδεύει και να λέει ιστορίες

Και φυσικά μοιράζεται τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες στο GoSeeLeave.com.

Εταιρεία σε στέλνει να ταξιδέψεις δωρεάν σε όλο τον κόσμο για τρεις μήνες

Αν ονειρευόσουν να ταξιδέψεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τώρα έχεις την ευκαιρία σου. Υπό έναν πολύ απλό όρο.