Ο Keanu Reeves επιστρέφει στο νέο trailer του Cyberpunk 2077

Ένας άσος στο μανίκι του πολυαναμενόμενου video game.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 29 Ιουνίου 2020

Το Cyberpunk 2077 είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια του 2020. Σε περίπτωση που δε γνωρίζει τους λόγους να σε ενημερώσουμε ότι (α) πίσω από τη video game υπερπαραγωγή βρίσκεται η CD Project ή αλλιώς η πολωνική εταιρεία που μας έδωσε το megahit του The Witcher και (β) ο Keanu Reeves κάνει την εμφάνισή του σε αυτό. Ναι, πολύ καλά διάβασες. Ο ίσως πιο cool ηθοποιός του πλανήτη αυτήν τη στιγμή αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και στον κόσμο του gaming.

Δυστυχώς, όπως κάθε άλλο κομμάτι της παγκόσμιας οικονομίας, έτσι και η βιομηχανία του gaming τα έχει βρει σκούρα με την πανδημία του COVID-19. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 να μεταφερθεί από τον Απρίλιο για τις 19 Νοεμβρίου – με μοναδικό θετικό το γεγονός ότι η εταιρεία παραγωγής έχει υποσχεθεί ότι το game θα είναι διαθέσιμο για τις κονσόλες νέας γενιάς (PlayStation 5 και Xbox Series X) που θα κυκλοφορήσουν στις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Το νέο trailer

Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις για το πολυαναμενόμενο video game με την ξεκάθαρη sci-fi αισθητική είναι, μέχρι στιγμής, πάρα πολλές βάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τους fans σε σκέψεις. Έχουν περάσει άλλωστε ήδη 6 χρόνια από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του. Στην προσπάθειά της, λοιπόν, να κατευνάσει την ανησυχία και να κάνει τις κακές γλώσσες να σωπάσουν η CD Project κατέληξε στο εξής: Μία σειρά από πέντε live broadcasts με τον τίτλο Night City Wire (μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο πρώτο από αυτά στο παραπάνω βίντεο) που θα δώσουν μία πρώτη γεύση στους gamers για το τι ακριβώς τους περιμένει.

Έτσι, πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την καταιγιστική δράση, τα επικά γραφικά, τη sci-fi αισθητική που φέρνει στον νου το Blade Runner καθώς και λίγο ακόμα από τον αινιγματικό χαρακτήρα που θα ερμηνεύσει ο Keanu Reeves. Καθόλου άσχημα, δηλαδή. Το μόνο που μένει να δούμε αν το video game θα είναι αντάξιο του πολύ έξυπνου και επιθετικού marketing που έχει επιλέξει η πολωνική εταιρεία. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρόβλημα με το Zoom

Ποια είναι τα συμπτώματα που προκαλούν οι υπερβολικές τηλεδιασκέψεις και πώς θα τα αντιμετωπίσεις.

Το μυστικό chat του Messenger

Ο πιο εύκολος τρόπος για να θωρακίσεις τις συνομιλίες σου στο chat.