5 video games που περιμένουμε με ανυπομονησία να βγουν το 2020

Από το reboot του Halo μέχρι το Cyberpunk 2077 με τον Keanu Reeves.

Το 2020 θα είναι μία σπουδαία χρονιά για το gaming. Όλοι οι οιωνοί και οι προβλέψεις δείχνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι νέος κονσόλες των Sony και Microsoft αναμένεται να οδηγήσουν τα video games στην επόμενή εποχή τους, εκεί δηλαδή όπου με δυσκολία θα μπορεί να ξεχωρίσει κανείς πού τελειώνει το παιχνίδι και πού αρχίζει η πραγματικότητα. Όσο για τη Nintendo που εδώ και χρόνια στηρίζεται σε περισσότερο arcade λογικές; Πάντα έχει κάποιον κρυμμένο άσο στο μανίκι της για να πετάξει.

Δεν είναι μόνο, όμως, οι μηχανές διασκέδασης που μπαίνουν ακόμα πιο δυνατά στο 2020. Υπάρχουν ήδη κάποια video games που αναμένεται να προκαλέσουν πάταγο στην κοινότητα των gamers. Το καθένα για διαφορετικό λόγο. Ας δούμε, λοιπόν, πέντε από τους πιο πολυαναμενόμενους τίτλους για την πρώτη χρονιά της νέας δεκαετίας.

Animal Crossing: New Horizons

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής, το επιτυχημένο social simulation game καταφτάνει στη Nintendo. Τι είναι τώρα τα social simulation games; Σκέψου τους Sims, απλά στην περίπτωση του Animal Crossing ζεις ανάμεσα σε ανθρωπόμορφα ζώα πάνω σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί καθώς προσπαθείς να κάνεις τις καθημερινές δουλειές σου - όπως το ψάρεμα. Μοιάζει ιδανικό μόνο για μικρά παιδιά, είναι όμως τρομερά εθιστικό για όλες τις ηλικίες.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 22 Μαρτίου

Κονσόλα: Nintendo Switch

Phantasy Star Online 2

Κλασική περίπτωση διαφοράς κουλτούρας. Η παραγωγός εταιρεία της Sega τρίβει τα χέρια της εδώ και οκτώ χρόνια στην Ιαπωνία με αυτό το free-to-play MMORPG (4,5 εκ. χρήστες) αλλά κατάφερε μόλις τώρα να το "πουλήσει" στη Δύση. Ετοιμάσου για team up με gamers από κάθε γωνιά της Γης για να πολεμήσεις τους μοχθηρούς Darkers, σε έναν κόσμο που τα anime, το παράξενο χιούμορ και η κομίστικη βία κυριαρχούν. 

Hμερομηνία κυκλοφορίας: Άνοιξη του 2020

Κονσόλα: Xbox One, Microsoft Windows

Cyberpunk 2077

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά που τυχαίνει να είναι και θετικά: Είναι cuberpunk, είναι δημιούργημα της εταιρείας που κρύβεται πίσω από το The Witcher κι έρχεται μαζί με συμμετοχή του Keanu Reeves. Αν αυτά δεν σου αρκούν, πολύ απλά δες το trailer. Υγ: Δες το trailer.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 16 Απριλίου

Κονσόλα: Xbox One, PlayStation 4, Google Stadia, Microsoft Windows.

The Last Of Us Part II

Αν έπρεπε να ποντάρουμε στο αριστούργημα της νέας χρονιάς, το δεύτερο μέρος του horror game που άλλαξε όλα τα δεδομένα το 2013 συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Πώς, ακριβώς, τώρα θα σπάσει ξανά όλους τους κανόνες; Ας ξεκινήσουμε από το trailer: Η νεαρή πρωταγωνίστρια φιλά ένα άλλο κορίτσι στο στόμα, πριν η κάμερα αλλάξει γωνία και την δείξει να κόβει τον λαιμό κάποιου άτυχου τύπου.

Hμερομηνία κυκλοφορίας: 29 Μαίου

Κονσόλα: PlayStation 4

Halo Infinite

Το εμβληματικό first-person shooter, το διαστημικό game που έχει συνδέσει το όνομά του όσο κανένα άλλο με την επέλαση της Microsoft στον χώρο του gaming, επιστρέφει δριμύτερο στη νέα πανίσχυρη κονσόλα της εταιρείας. Δεν γνωρίζουμε ακόμα το story, δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας, οι φήμες θέλουν πρωταγωνιστή τον Master Chief, το μόνο σίγουρο όμως, με βάση δηλώσεις της δημιουργικής ομάδας, είναι ότι θα πρόκειται για ένα spiritual reboot της σειράς.

Κονσόλα: Xbox Series X

 Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αυτό το παράξενο βιντεοπαιχνίδι θυμίζει ταινία του Wes Anderson

Ονομάζεται Harold Halibut και χρειάστηκαν περισσότερα από δέκα χρόνια για τη δημιουργία του.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Μήπως τόσο καιρό βουρτσίζεις τα δόντια σου με λάθος τρόπο;

Στο TikTok λένε πως πρέπει να κάνεις κάτι που, τουλάχιστον εμείς δε σκεφτήκαμε ποτέ.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πόσους φίλους χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι, σύμφωνα με το Harvard

Ναι, οι κοινωνικές σχέσεις αποτελούν βασικό παράγοντα για την ευτυχία και την ευημερία.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Ο James Hetfield των Metallica έκανε τατουάζ με τις στάχτες του Lemmy των Motorhead

Τι εννοείς δεν είναι αυτός τρόπος για να τιμήσεις τους φίλους σου;

Γραφει Γιαννης Σπανος

H άβαφη Megan Fox προκαλεί αντιδράσεις. Αλλά γιατί;

Εμάς πάντως μας αρέσει φυσική - αν και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος για το τι θέλει η ίδια.

Γραφει Πωλινα Φραγκου