Τι περιμένουμε από την Apple τους πρώτους μήνες του 2021

Όλα όσα πρόκειται να λανσάρει η Apple στην αγορά το διάστημα που ακολουθεί.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 04 Ιανουαρίου 2021

Όπως σχεδόν οποιοσδήποτε άλλος σε αυτό τον πλανήτη, έτσι και η Apple περίμενε με λαχτάρα να φύγει το δύσκολο 2020 και να ανοίξει τα πανιά της για ένα καλύτερο 2021. Αυτό, μεταφράζεται για την αμερικανική εταιρεία ως το λανσάρισμα καινούριων συσκευών, gadgets και υπηρεσιών, όπως οι παρακάτω.

Τα νέα AirPods

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Apple αποκάλυψε τα AirPods Max αλλά οι πληροφορίες από το Κουπερτίνο αναφέρουν πως ήδη άπαντες δουλεύουν πάνω σε διάφορες νέες παραλλαγές και εκδόσεις των ασύρματων ακουστικών της. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα AirPods X και τα AirPods Pro Lite, μαζί με εκείνα της τρίτης γενιάς. Περισσότερα θα γνωρίζουμε στα μέσα του ερχόμενου Μαρτίου.

Το iMac 23in με M1 chip

Το Mac κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού το 2020, κάτι που θα συνεχιστεί και το 2021. Τον Μάρτιο έρχεται το καινούριο MacBook Air, με το MacBook Pro 13in να αναμένεται τον Μάιο και το iMac τον Αύγουστο. Όλοι όμως περιμένουν πώς και πώς τον Νοέμβριο, όταν και θα αποκαλυφθούν οι νέες versions των Air και Pro και το Mac mini με M1 chip.

Τι περιμένουμε από την Apple τους πρώτους μήνες του 2021

Το MacBook Pro 14in, επίσης με M1

Το μεγαλύτερο μοντέλο του MacBook εξακολουθεί να δημιουργείται σε συνεργασία με την Intel. Αυτό θα αλλάξει προσεχώς με το μοντέλο 16in M1, που ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης. Προτού παρουσιαστεί, είναι πιθανό να γίνει η αποκάλυψη ενός νέου μεγέθους MacBook Pro, ανάμεσα στις 13 και τις 16 ίντσες.

Η επόμενη γενιά του Apple TV

Από τις πιο καυτές ειδήσεις για τους φίλους της αμερικανικής εταιρείας, που περίμεναν κάτι τέτοιο από το 2017, όταν και λανσαρίστηκε το εν λόγω gadget. Το καινούριο Apple TV -που επιτρέπει τη σύνδεση του Mac και του iPhone με την τηλεόραση- θα έχει πιο δυνατό επεξεργαστή, περισσότερο χώρο και ένα updated controller, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει.

APPLE ΝΕΑ ΤΟ 2021 1

Το AirTag

Ο ανιχνευτής αντικειμένων της Apple αναμενόταν να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2020, αλλά για κάποιο λόγο αυτό δεν συνέβη. Πρόκειται για έναν μικρό δίσκο που θα μπορεί να συνδεθεί με το μπρελόκ των κλειδιών σου ή να χωρέσει στο πορτοφόλι σου, την ίδια στιγμή που θα είναι συνδεδεμένο με το Find My app. Πρόκειται ασφαλώς για ένα πολύ χρήσιμο gadget στο portfolio της Apple.

Τα AR Glasses

Η Apple έχει κάνει ξεκάθαρη εδώ και καιρό την πρόθεσή της να ξεχωρίσει και στο κομμάτι της augmented reality, γι' αυτό και σκοπεύει να λανσάρει τα Apple AR Glasses μέσα στο 2021. Πιθανότατα η παρουσίαση θα γίνει σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία στην αγορά, ίσως και τον ερχόμενο Ιούνιο.

Το iPhone 13

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μας συστήθηκε το iPhone 12 αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο Κουπερτίνο δεν ετοιμάζουν την επόμενη εκδοχή του δημοφιλούς smartphone. Μέχρι τώρα, οι φήμες κάνουν λόγο για έναν καινούριο επεξεργαστή 120Hz και οπτικό ζουμ 10x . Περισσότερα, κατά πάσα πιθανότητα, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.