Η Apple αποκάλυψε τα AirPods Max

Η αναβάθμιση των Airpods έχει μεγαλύτερο μέγεθος και κοστίζει €450.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 09 Δεκεμβρίου 2020

Πίσω στο 2016, η Apple λάνσαρε στην αγορά τα AirPods, με το κοινό να τα υποδέχεται αρχικά με απορία έως και καχυποψία, προτού εξελιχθούν σε ένα από τα γοητευτικότερα προϊόντα που βγήκαν ποτέ από το Κουπερτίνο - και γίνουν φυσικά ανάρπαστα. Το βράδυ της Τρίτης η αμερικανική εταιρεία έκανε τα αποκαλυπτήρια των AirPods Max, των καινοτόμων ασύρματων ακουστικών που φέρνουν τη μαγεία των AirPods σε ένα over-ear design, ασφαλώς με την κορυφαία ποιότητα ήχου.

Τα AirPods Max

Το νέο gadget της αμερικανικής εταιρείας συνδυάζει προσαρμοσμένη ακουστική σχεδίαση, H1 chips, πρωτοποριακή εμπειρία ακρόασης με το Adaptive EQ και ακύρωση εξωτερικού θορύβου, μεταξύ άλλων. 

 

Η Apple αποκάλυψε τα AirPods MaxApple

Τα AirPods Max ανιχνεύουν αυτόματα πότε τα φορά ο χρήστης, χρησιμοποιώντας τους οπτικούς αισθητήρες και τους αισθητήρες θέσης. Μόλις βρεθούν στο κεφάλι, ξεκινούν την αναπαραγωγή ήχου, η οποία σταματά αυτόματα μόλις αφαιρεθούν ή όταν ο χρήστης απλά σηκώσει το ένα ear cup. 

Με τα AirPods Max, οι φωνητικές κλήσεις και οι εντολές Siri είναι πιο καθαρές από ποτέ, λόγω των ειδικών μικροφώνων που σχηματίζουν δέσμη αποκλεισμού για τον θόρυβο περιβάλλοντος και εστιάζουν στη φωνή του χρήστη.

ΝΕΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ APPLE AIRPODS MAX 3
ΝΕΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ APPLE AIRPODS MAX 2Apple

Τα AirPods Max θα κυκλοφορήσουν στην αγορά σε 5 διαφορετικά χρώματα, τα οποία είναι το κλασικό space gray, το ασημί, το sky blue, το πράσινο και το ροζ, με τις προ-παραγγελίες για αυτά να έχουν ξεκινήσει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, κάτι που αναμένεται άμεσα να συμβεί και στα μέρη μας.

Το επόμενο βήμα στον ήχο

"Τα AirPods είναι τα πιο δημοφιλή ακουστικά στον κόσμο, που ξεχωρίζουν για το effortless setup τους, την απίστευτη ποιότητα ήχου και τη μοναδική τους σχεδίαση. Με τα AirPods Max κάνουμε το επόμενο βήμα, προσφέροντας έναν ακόμη εκπληκτικό σχεδιασμό με high-fidelity audio" τονίζει ο senior vice president of Worldwide Marketing της Apple, Greg Joswiak.

Ο ίδιος συμπληρώνει πως το custom acoustic design πλαισιώνεται με όλες εκείνες τις λειτουργίες και τα features που απαιτούνται για να προσφερθεί στους χρήστες η απόλυτη εμπειρία προσωπικής ακρόασης, πάντοτε χωρίς τη χρήση καλωδίων.

ΝΕΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ APPLE AIRPODS MAX 5Apple

Η τιμή τους, όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος, συμβαδίζει με τις όχι και τόσο φιλικές προς τον καταναλωτή πολιτικές της Apple στο συγκεκριμένο κομμάτι, ξεκινώντας από τα $549 (κάτι παραπάνω από €450), με τους αγοραστές να μπορούν να τα παραλάβουν από τις 15 Δεκεμβρίου και έπειτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.