Πώς θα στείλεις μήνυμα σε κάποιον που σε έχει μπλοκάρει στο WhatsApp

Παραδόξως αυτό δε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας.

Σε έχουν μπλοκάρει ποτέ στο WhatsApp; Σαφέστατα πρόκειται για ένα ανυπόφορο συναίσθημα, ειδικά αν πρόκειται για άτομα που θέλουν να έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο, πόσω μάλλον αν δε μπορούν να δεχτούν την απόρριψη. Το WhatsApp όμως, πιστεύει στη φιλία και τις καλές προθέσεις, οπότε ανάμεσα στις άπειρες λειτουργίες του έχει αφήσει ένα "παραθυράκι" για αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση.

Αυτή η εναλλακτική ευτυχώς δε μας υποχρεώνει να εγκαταστήσουμε άλλες εφαρμογές ή να προβούμε σε ένα σωρό πολύπλοκους χειρισμούς. Παραδόξως είναι πάρα πολύ απλή και εμπνευσμένη. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να τη χρησιμοποιήσεις για τους σωστούς λόγους χωρίς να φτάσεις σε σημείο να κατηγορηθείς για παρενόχληση -οποιουδήποτε είδους.

Η λύση

Αρχικά, πρέπει να μιλήσεις με κάποιο φίλο που εμπιστεύεσαι: πρέπει να φτιάξει ένα WhatsApp group, στο οποίο θα έχει προσθέσει εσένα και το άτομο με το οποίο θέλεις να επικοινωνήσεις. Μετά, εκείνος θα πρέπει να αποχωρήσει από την ομαδική συνομιλία και να σας αφήσει μόνους σας με όποιον σε έχει μπλοκάρει. Σατανικό;

Το μήνυμα που θα γράψεις σε αυτό το group λοιπόν, θα μπορούν να το δουν όλοι οι συμμετέχοντες, δηλαδή εσύ και αυτός που σε μπλόκαρε (τι κρίμα που θα είστε μόνο οι δυο σας #νοτ). Αν παραμείνει μέσα, θα μπορεί να δει όλα όσα θα γραφτούν, απλώς φρόντισε να είσαι γρήγορος και αποτελεσματικός γιατί χρειάζονται μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να μπλοκάρει το group, αλλά και τον κοινό σας φίλο... Μα πώς και δεν το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα;

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

3 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο LinkedIn για να βρεις δουλειά πιο εύκολα

Οι ειδικοί στην αγορά εργασίας προτείνουν μερικά εύκολα βήματα που μπορείς να κάνεις μέσω του LinkedIn για να βελτιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης