Το iPhone 14 θα μπορούσε να εμφανιστεί και φέτος, άσχετα αν προηγείται το iPhone13. Ήδη κυκλοφορούν πολλές φήμες για αυτό, μερικές μάλιστα προέρχονται από έναν από τους σημαντικότερους αναλυτές σε θέματα Apple. Από τo ξεκίνημά του, το iPhone δεν ήταν ένα προσιτό τηλέφωνο, μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα που τα υπόλοιπα δε μπορούσαν και ήταν το gadget που σκόπευε να μας βοηθήσει να έχουμε ό, τι χρειαζόμασε σε μία συσκευή. Με την πάροδο των χρόνων, προχώρησε σε προσαρμογές, ενημερώσεις και αλλαγές στο σχεδιασμό, αλλά η τιμή ολοένα και αυξανόταν.

>Διάβασε ακόμη: Το iOS 15 έρχεται για να αλλάξει το iPhone

Ένα κανονικό iPhone κοστίζει σήμερα περισσότερα από 1.000 δολάρια και φαίνεται ότι πρόκειται να φτάσουμε στο σημείο κατά το οποίο τα smartphone, οι υπολογιστές και τα tablet θα είναι εντελώς απρόσιτα για όσους διαθέτουν αναγκαστικό ένα πιο περιορισμένο προϋπολογισμό. Γι 'αυτό οι ειδικοί προτείνουν να μην αλλάζουμε το τηλέφωνό μας κάθε χρόνο, ειδικά εάν δεν υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις και η συσκευή λειτουργεί τέλεια.

Στο μεταξύ, το iPhone 14 θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίος στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί σχετικά με τους νέους υπολογιστές της Apple, τα AirTags, και τις πιθανές ενημερώσεις και αλλαγές που ίσως ακολουθήσουν αναφορικά με τα μοντέλα iPad.

>Διάβασε ακόμη: Facetime αντί για Zoom

Όντως; Ένα φθηνότερο iPhone;

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ming-Chi Kuo, η εταιρεία που ιδρύθηκε από τον Steve Jobs ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει δύο νέα μοντέλα iPhone 14 σε εκδόσεις low-end (απλή) και high-end (πολυτελείας) με διαστάσεις περίπου 6,1 και 6,7 ιντσών, αντίστοιχα. Η νέα σειρά της οικογένειας iPhone πιθανότατα θα φέρει τα ίδια ονόματα και μοντέλα με το iPhone 12 - οπότε λογικά θα ονομάζονται iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro Max και iPhone 14 Max. Όμως, αυτό που εκτιμά ότι θα διαφέρει, προφανώς, είναι η αρχική τιμή πώλησης, καθώς όπως εξηγεί, θα ξεκινά από τα 900 δολάρια. Αναμφισβήτητα, δεν πρόκειται για μεγάλη αλλαγή, αλλά είναι λιγότερα χρήματα από το 'κανονικό' ποσό που στοιχίζει ένα smartphone της Apple.

>Διάβασε ακόμη: Κάποιες νέες φήμες για το iPhone 13

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Kuo, το iPhone 14 ενδέχεται να διαθέτουν έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, μαζί με μία νέα αναβάθμιση στην κάμερα 48MP. Η Apple παρεμπιπτόντως, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη επίσημες ημερομηνίες για την κυκλοφορία των νέων προϊόντων, αλλά οι ειδικοί είναι πεπεισμένοι ότι το iPhone 14, και οι διάφορες εκδόσεις του, θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν σε νέα εκδήλωση πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Ούτε για τα πιθανά χρώματα έχει ειπωθεί κάτι, αλλά, λαμβάνοντας υπόψη την προηγούμενη κυκλοφορία με τα χρωματιστά iMac και το λιλά iPhone που έγινε viral, ενδέχεται να δούμε μία νέα σειρά τηλεφώνων σε λαμπερούς, φωτεινούς και πολύχρωμους τόνους.