Το iOS 15 έρχεται για να αλλάξει το iPhone

Το νέο λειτουργικό σύστημα της Apple αναμένεται τον Σεπτέμβριο, μαζί με το iPhone 13.

Το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 15 της Apple δεν αναμένεται νωρίτερα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν θα παρουσιαστεί και στη συνέχεια θα λανσαριστεί στην αγορά το iPhone 13. Όπως συμβαίνει όμως πάντοτε αναφορικά με την αμερικανική τεχνολογική εταιρεία υπάρχουν εκατοντάδες φήμες και πληροφορίες γι' αυτό στον υπέροχο κόσμο του ίντερνετ.

> Διάβασε ακόμη: Το iPhone 13 θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα-έκπληξη

Η έκδοση iOS 14.5 ήταν γεμάτη καινοτομίες αλλά στο Κουπερτίνο δημιουργούν συνεχώς νέα features ώστε να γίνει πιο γρήγορη και διασκεδαστική η εμπειρία του χρήστη. 

Τι ακούμε για το iOS 15

Αρχικά, θα είναι κάτι επαναστατικό, όπως ακριβώς συνέβη και όταν πρωτοκυκλοφόρησε το iOS 14, με ακόμη μεγαλύτερη εξατοκίμευση εφαρμογών και λειτουργιών. Το Bloobmerg πριν λίγο καιρό ανέφερε πως θα υπάρξει δραστική διαφοροποίηση όσον αφορά τις ειδοποιήσεις και την προστασία απορρήτου. Επίσης, θα φτάσουν σημαντικές καινοτομίες για τη λειτουργία του σε iPad.

Η πιο ριζοσπαστική λειτουργία του θα είναι το Always-On Display, που ήδη υπάρχει σε κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό Android, αλλά η Apple αναμένεται να την αναπτύξει περισσότερο, με πρωτόγνωρες μέχρι σήμερα δυνατότητες.

> Διάβασε ακόμη: Κάποιες νέες φήμες για το iPhone 13

Θα υπάρχει, σύμφωνα πάντοτε με τις φήμες, και η λειτουργία Nightstand που θα μετατρέπει το iPhone σε ένα υπερσύγχρονο ξυπνητήρι, το οποίο θα είναι συμβατό και με το Apple Watch, ενώ σπουδαία είναι τα νέα και από το κομμάτι των μηνυμάτων, που θα θυμίζουν όλο και περισσότερο το περιβάλλον των social media, στο αντίστοιχο section.

Τέλος, σχετικά με το iPhone 13, οι πιο πρόσφατες φήμες φήμες κάνουν λόγο για κατάργηση ή έστω σμίκρυνση του notch (της εγκοπής), για πιο ανθεκτική μπαταρία, ομοιότητες με το Apple Watch 6 και αλλαγές στο υπάρχον σύστημα με τη USB-C θύρα που ενδέχεται να "εξαφανιστεί". Στην κάμερα, ο αισθητήρας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα 1.25 µm, μικρότερος δηλαδή από τον 1.7 µm του iPhone 12 Pro Max. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το αντίστοιχο μέγεθος pixel θα υπερβαίνει τα 2.5 µm όταν ο αισθητήρας χρησιμοποιείται για φωτογραφίες άνω των 12 megapixel. 

Περισσότερα -και πιο επίσημα- ελπίζουμε προσεχώς.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας