Τα νέα emojis που έρχονται μέχρι το τέλος του 2021

Ανάγκες, ελλείψεις και κενά που καλύπτονται με νέες προσθήκες.

Έχεις βαρεθεί τα emojis που βλέπεις στο κινητό σου; Για να είμαστε ειλικρινείς κι εμείς αισθανόμαστε μία κάποια βαρεμάρα, ωστόσο δεν περνάει από το χέρι μας ο εμπλουτισμός των ήδη υπαρχόντων. Ούτε γνωρίζουμε τη διαδικασία που μεσολαβεί για την προσθαφαίρεσή τους. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πάντως, εκείνη η ομάδα των ανθρώπων (Unicorde Consortium) που αποφασίζουν για τις νέες προσθήκες, λαμβάνουν ένα σωρό προτάσεις και ιδέες και όσες θεωρούν ότι θα 'δουλέψουν' ή έστω λείπουν και θα χρησιμοποιηθούν από εμάς κατά κόρον, όντως δημιουργούνται. 

Οι προσθήκες

Αυτή τη χρονιά, για πρώτη φορά έχουμε ρίξει μια ματιά στο προσχέδιο των προτάσεων για emojis που εγκρίθηκαν και όπως ήταν αναμενόμενο σε μεγάλο βαθμό έχουν ως ορίζοντα τη φυλετική και κοινωνική ένταξη. Το εν λόγω προσχέδιο λοιπόν, είδε το φως της δημοσιότητας στις 15 Ιουλίου -δύο ημέρες πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Emoji- και θα είναι επίσημο μετά τη δημοσίευση της τελικής λίστας από την προαναφερθείσα Unicorde Consortium. Για την ακρίβεια, η ανανεωμένη έκδοση emoji 14.0 θα είναι διαθέσιμη κάπου προς το τέλος του 2021. 

Περιλαμβάνει ένα άτομο με στέμμα, ως συμπλήρωμα της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα πρίγκιπα που γνωρίζουμε ήδη, εγκύους (γυναίκα και άντρα), ενώ το emoji της χειραψίας θα έχει διαφορετικές αποχρώσεις για να καλύψει κάθε τόνο δέρματος.

Παράλληλα, προστίθεται ένα smiley που λιώνει. ένα πρόσωπο που καλύπτει το στόμα του με έκπληξη (ναι, νέο), ένα άλλο που έχει το ίδιο πρόσωπο με εμάς όταν παρακολουθούμε μία ταινία τρόμου, ένα που 'φωνάζει' συναισθήματα και ένα ακόμη που κάνει στρατιωτικό χαιρετισμό. 

Το νέο update έχει εμπλουτιστεί επίσης και με διάφορα αντικείμενα που έλειπαν: ένα δεκανίκι, μερικές φυσαλίδες, μια ακτινογραφία, μια αποφορτισμένη μπαταρία και μία ταυτότητα είναι μερικά από αυτά που θεωρούμε πιο χρήσιμα και γι' αυτό τα βρίσκουμε μπροστά μας. Για περισσότερους εκπροσώπους της πανίδας και της χλωρίδας μάλλον θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερη υπομονή...

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.