Τα emojis του κορονοϊού

Απεικονίζουν την καθημερινότητα κατά τη διάρκεια του lockdown και της πανδημικής κρίσης.

Γράφει: Esquire Editors 29 Απριλίου 2020

Emojis που "απεικονίζουν" λεπτομέρειες της ζωής στη διάρκεια της κρίσης του κορονοϊού σχεδίασε το νεοϋορκέζικο στούντιο ντιζάιν &Walsh, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται ένα απολυμαντικό σπρέι χεριών και υγειονομικοί ντυμένοι σούπερ ήρωες. "Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε καινούργιους τρόπους για να εκφραστούμε, μιας και η επικοινωνία είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακή" λέει η Jessica Walsh, η οποία έφυγε πέρυσι από το γραφείο Sagmeister & Walsh για να ανοίξει το δικό της στούντιο. "Επίσης, ζούμε το 2020 μοναδικούς και δύσκολους καιρούς που ζητούν μια νέα γλώσσα. Ελπίζουμε ότι αυτά τα emojis θα μπορέσουν να δώσουν λίγη χαρά και κωμική ανακούφιση στην καθημερινότητα του κόσμου... ή, να κάνουν λίγο πιο εύκολο να δείξετε, επικοινωνώντας, το πόσο χάλια αισθάνεστε!" προσθέτει.

Τα emojis του κορονοϊού

Τα εκατοντάδες καινούργια emojis είναι διαθέσιμα σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των instagram, whatsapp, imessage και slack. Είναι ελεύθερα για downloading στον ιστότοπο του στούντιο. Επιπλέον το στούντιο ντιζάιν σχεδιάζει να φιλοξενήσει έναν διαγωνισμό memes, για να δει ποιος μπορεί να δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τα καινούργια emojis, τα πιο αστεία memes που έχουν να κάνουν με τη "ζωή, σήμερα".

EMOJIS ΚΟΡΟΝΟϊΟΣ
EMOJIS ΚΟΡΟΝΟϊΟΣ

Από: thetoc.gr

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης