Τα νέα emojis

Ώρα για ανανέωση και περισσότερη ποικιλία, δε νομίζεις;

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Στα χαρακτηριστικά του νέου iPhone συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων το SharePlay (μέσω του οποίου μπορείς να κάνεις κοινή χρήση της οθόνης σου μέσω FaceTime), η καταχώρηση της ταυτότητας και της άδειας οδήγησης στο Apple Wallet, η πιο σπιντάτη Siri, ο επανασχεδιασμός του Safari, οι κλήσεις FaceTime και με χρήστες εκτός Apple, αλλά και τα νέα, άπλετα emojis για όσους βαρέθηκαν τόσο καιρό τα ίδια. 

Σύμφωνα με την Emojipedia, μέσα στο Σεπτέμβριο εγκρίθηκαν 217 καινούρια emojis εκ των οποίων νέες φάτσες, καρδιές, εικονίδια ανθρώπων και ζευγαριών. Σε αυτά, υπάρχει ένα πρόσωπο μέσα σε σύννεφα, ένα που εκρήγνυται, μία καρδιά με επιδέσμους και μία με φωτιές. Το iOS 15 επίσης, περιλαμβάνει emojis με γενειάδα, διαφορετική αντρική κόμη και 6 επίσης διαφορετικές αποχρώσεις στο δέρμα. Υπάρχουν επίσης 8 επιπρόσθετα εικονίδια ζευγαριών σε 25 συνδυασμούς και όλα μαζί αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα στους χρήστες iPhone πριν από το τέλος του 2021.

Τα νέα emojisemojipedia

Έ-ε-ερχονται

Νωρίτερα φέτος είχε δημιουργηθεί η λίστα από τα νέα emojis, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα προαναφερθέντα που πήραν έγκριση, ωστόσο ακόμα υπάρχουν αρκετά που αγνοείται η τύχη τους - δηλαδή ακόμη δεν έχουν περάσει επιτυχώς από το εν λόγω στάδιο. Πρόκειται για μία ποικιλία από νέα πρόσωπα, σύμβολα χεριών, έναν έγκυο άντρα και έναν άντρα με στέμμα. Επίσης, σε αυτά βρίσκει κανείς, ένα κοράλλι, μία ντισκομπάλα, μία ταυτότητα, ένα σκελετό, χείλη που δαγκώνονται και μερικά ακόμη, πιο ιδιαίτερα. Λογικά, λίαν συντόμως, θα δοθεί απάντηση για το μέλλον τους. 

emojisemojipedia

Περί ποσότητας

Από τον Σεπτέμβριο του 2021, υπάρχουν υπάρχουν πια συνολικά 3.633 emoji. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αρχικό σετ από emojis της Apple με την υπογραφή των σχεδιαστών Raymond Sepulveda, Angela Guzman και Ollie Wagner αποτελούνταν από 471 emojis και κυκλοφόρησε το 2008 ως μέρος του iPhone OS 2.2. Έκτοτε, τα τελευταία 13 χρόνια δεν ισχύει κάποιου είδους μονοπώλιο, αντιθέτως έχουν συνεργαστεί αρκετοί σχεδιαστές για τον εμπλουτισμό των εικονιδίων. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.