Και ξαφνικά, όλοι μιλούν για το iPhone 14

Λίγο πριν το Apple event και το λανσάρισμα του iPhone 13, ξεκίνησαν οι έντονες φήμες για το iPhone 14, με το Twitter να παίρνει φωτιά.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 09 Σεπτεμβρίου 2021

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου αναμένεται το καθιερωμένο event της Apple, στο οποίο μεταξύ άλλων θα παρουσιαστεί και το iPhone 13. Στον μαγικό κόσμο των insiders όμως και κατ' επέκταση στο Twitter, άπαντες ασχολούνται με κάποια σημαντικά -με μία πρώτη και πρόχειρη ματιά- νέα σχετικά με το iPhone 14.

Η πρώτη, εντυπωσιακή, ματιά

Σύμφωνα με τον πάντοτε καλά πληροφορημένο τεχνολογικό αναλυτή Jon Prosser, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει βγάλει λαβράκια ως προς την πληροφόρηση του κοινού, η Apple σχεδιάζει μερικές αλλαγές στο επόμενο smartphone της, που αναμένεται (καλώς εχόντων των πραγμάτων) σε έναν χρόνο από τώρα. 

> Διάβασε ακόμη: Ο κόσμος μέσα από τα μάτια του Tim Cook

Στο design του iPhone 14 ξεχωρίζει η πλήρης απουσία notch για την μπροστινή κάμερα -θα είναι τύπου punch hole- ενώ στο πίσω μέρος οι διαφορές είναι αρκετά πιο προφανείς, με τους φακούς της κάμερας να μην έχουν το τονισμένο πλαίσιο που συναντάμε μέχρι σήμερα, κάτι που κάνει το σημείο επίπεδο.

Ο Prosser ισχυρίζεται επιπροσθέτως πως είδε εικόνες μόνο από το iPhone 14 Pro Max, δηλώνοντας πως δεν έχει περαιτέρω γνώση για τις τεχνολογικές διαφοροποιήσεις που θα υπάρξουν.

Και ξαφνικά, όλοι μιλούν για το iPhone 14Jon Prosser και Front Page Tech
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ IPHONE 14 1Jon Prosser και Front Page Tech

Οι συγκεκριμένες εικόνες, που φυσικά έγιναν viral από το βράδυ της Τετάρτης, δείχνουν πως η επερχόμενη συσκευή θα κυκλοφορήσει σε διάφορα χρώματα, με έναν μικρό αστερίσκο για το χρυσό. Το εν λόγω χρώμα ίσως να μην είναι το τελικό που θα βγει στην αγορά, με την αμερικανική εταιρεία να εξετάζει εναλλακτικές ή ακόμη και μία πιθανή έκπληξη. 

> Διάβασε ακόμη: H σημασία των updates στις συσκευές της Apple

Mένει να δούμε λοιπόν αν θα επιβεβαιωθεί ή όχι ο Prosser στο λίγο πιο μακρινό μέλλον. Τη ζημιά στο Twitter πάντως την έκανε.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.