Και ξαφνικά, το Telegram απέκτησε ζωή

Ο ιδρυτής του είπε πως πάνω από 70 εκατομμύρια νέοι χρήστες εισήλθαν στην υπηρεσία αυτή το διάστημα που διεκόπη η λειτουργία του Facebook.

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram κέρδισε πάνω από 70 εκατομμύρια χρήστες, όσο διήρκησε η διακοπή λειτουργίας του Facebook χθες, έγινε σήμερα γνωστό από τον ιδρυτή του Πάβελ Ντούροφ, καθώς οι χρήστες παγκοσμίως δεν είχαν πρόσβαση στο δημοφιλές δίκτυο για σχεδόν έξι ώρες.

Το Facebook επέρριψε την ευθύνη για τη βλάβη, εξ αιτίας της οποίας έμειναν εκτός των δημοφιλών υπηρεσιών WhatsApp, Instagram και Messenger 3,5 δισεκατομμύρια χρήστες, σε μια λανθασμένη αλλαγή ρυθμίσεων.

Και ξαφνικά, το Telegram απέκτησε ζωήGetty Images

"Το ημερήσιο ποσοστό ανάπτυξης του Telegram υπερέβη το σύνηθες, καθαρά από πλευράς μεγέθους και υποδεχθήκαμε πάνω από 70 εκατομμύρια "πρόσφυγες" από άλλες πλατφόρμες σε μία ημέρα", έγραψε ο Ντούροφ στον λογαριασμό του στο Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο και τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ορισμένοι χρήστες στην Αμερική ενδέχεται να αντιμετώπισαν μικρότερες ταχύτητες, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι έσπευσαν να εγγραφούν την ίδια στιγμή, όμως η υπηρεσία λειτούργησε κανονικά για τους περισσότερους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.

Καμία έκπληξη, ο Kanye West ετοιμάζεται να μπει στη βιομηχανία του πορνό

Από ό,τι φαίνεται έχει αφήσει πίσω του τη "θρησκευτική φάση" που περνούσε.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Μία ξεχωριστή Range Rover εμπειρία

Το εμβληματικό brand του σύμπαντος των 4 τροχών παρουσίασε το ​​πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα.

Γραφει Μπαμπης Δουκας