Με αυτά τα memes μπήκε καλά η χρονιά

Τα πρώτα viral memes του 2022 είναι εδώ και είναι απολαυστικά.

Παρότι το 2021 μας πρόσφερε μια εκλεκτή σοδειά από memes που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, όπως αυτό του Bernie Sanders με τα γάντια του, τα πρώτα memes του 2022 είναι εξίσου δυνατά και αιχμηρά, ελαφρύνοντας το κλίμα και διασκεδάζοντάς μας στην τρίτη κατά σειρά χρονιά πανδημίας που έχουμε μπροστά μας.

Γενικότερα, τα memes είναι απολαυστικά επειδή έχουν το στοιχείο του μη-αναμενόμενου. Παρόλα αυτά, αν κάποιος θέλει να κάνει προβλέψεις για τη νέα χρονιά, σπαρταριστά memes αναμένεται να μας δώσουν γεγονότα όπως το ιωβηλαίο για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ και η επιστροφή του Φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι. Αλλά ας δούμε τα καλύτερα του 2022, μέχρι τώρα.

Τα memes για το Wordle

Με αυτά τα memes μπήκε καλά η χρονιά

Λίγο μετά τα Χριστούγεννα, στην αλλοδαπή, ξεκίνησε μια μανία με ένα απλό παιχνίδι, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς αγορές εντός του app και χωρίς κάποιο απώτερο κίνητρο: το Wordle.

> Διάβασε ακόμα: Ο Bernie Sanders διασκεδάζει με τα memes

Ξαφνικά, λοιπόν, το feed των πάντων στο Twitter καταλήφθηκε από πίνακες με πράσινα τετράγωνα, καθώς οι χρήστες του διαμοιράζονταν το πώς τα πήγαν στο 'παζλ της ημέρας'.

Τι ακολούθησε; Posts με screenshots που απεικόνιζαν το μπλοκάρισμα κάθε αναφοράς στο Wordle, κάτι που 'πέρασε' και στα memes.

MEME ABOUT WORDLE

MEME ABOUT WORDLE

Τα memes για τη Molly-Mae Hague

Η πρώτη πολιτική καταιγίδα στο Ηνωμένο Βασίλειο έσκασε πριν καν μπουν τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε κούτες για του χρόνου.

Η influencer Molly-Mae Hague, καλεσμένη στο podcast Diary of a CEO, είπε ένα σωρό μπούρδες του τύπου ότι έχουμε μία ζωή και εξαρτάται από εμάς το τι θα κάνουμε με αυτή, συμπληρώνοντας ότι κατανοεί πως δεν έχουμε όλοι το ίδιο οικονομικό background αλλά πως είναι πεπεισμένη ότι αν θέλουμε κάτι πάρα πολύ μπορούμε να το αποκτήσουμε.

> Διάβασε ακόμα: Λήξη μυστηρίου για το Sad Keanu meme

Μέσα σε μερικές ώρες το λήμμα με το όνομά της στη Βικιπαιδεία είχε αλλάξει, με το επώνυμό της να αντικαθίσταται από το Thatcher και να αναφέρεται ότι είναι περισσότερο γνωστή για το ότι έχει δουλέψει πιο σκληρά από οποιονδήποτε λιγότερο επιτυχημένο από εκείνη.

Από: Esquire UK

 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης