Η τέταρτη γενιά αναδιπλούμενων smartphones είναι εδώ

Η Samsung παρουσιάζει τα Samsung Galaxy Z Flip4 και Z Fold4 που θα αναβαθμίσουν την καθημερινότητά μας.

Η Samsung ωθεί τα όρια στην ευελιξία των smartphones με την τέταρτη γενιά αναδιπλούμενων συσκευών, για βελτιωμένη παραγωγικότητα, δυνατότητες εξατομίκευσης και εμπειρίες FlexCam. Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την επόμενη γενιά των καινοτόμων αναδιπλούμενων smartphones, το Samsung Galaxy Z Flip4 και Samsung Galaxy Z Fold4. Οι δύο νέες συσκευές της Samsung περιλαμβάνουν μηχανισμούς αναδίπλωσης που προσαρμόζονται στις ανάγκες του χρήστη, εξατομικευμένες εμπειρίες και αναβαθμισμένη απόδοση. Τώρα, στην τέταρτη γενιά της, η σειρά Samsung Galaxy Z εξακολουθεί να ξεπερνά τις συμβάσεις για να προσφέρει νέες, εντυπωσιακές δυνατότητες αλληλεπίδρασης που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή.

"Τα αναδιπλούμενα Samsung Galaxy δημιουργήθηκαν με βάση τη φιλοσοφία μας για ευελιξία, παρέχοντας νέες δυνατότητες για πλήρη εξατομίκευση από μέσα προς τα έξω. Οι νέες αναδιπλούμενες συσκευές δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τους παγκοσμίου φήμης συνεργάτες μας, για να προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία κινητής που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πιο δυναμικών χρηστών", σημείωσε ο Dr. TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics. "Χάρη στη συνεχή προσήλωση και την ηγετική μας θέση στον κλάδο, ο ενθουσιασμός για τις αναδιπλούμενες συσκευές συνεχίζει να αυξάνεται. Μετατρέψαμε με επιτυχία αυτήν την κατηγορία από μια ριζοσπαστική ιδέα σε μια κεντρική σειρά συσκευών, που απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο".

Η τέταρτη γενιά αναδιπλούμενων smartphones είναι εδώ

Απόδειξη της ανώτερης δεξιοτεχνίας που επιδεικνύει με αφοσίωση η Samsung αποτελεί ότι κάθε εξάρτημα και των δύο μηχανισμών αναδίπλωσης έχει αναλυθεί διεξοδικά για να προσφέρει μια πραγματικά βελτιστοποιημένη εμπειρία, διασφαλίζοντας ότι κάθε καταναλωτής διαθέτει τη συσκευή που ταιριάζει στις ανάγκες του. Το Samsung Galaxy Z Flip4 βασίζεται στην επιτυχία του εμβληματικού μηχανισμού αναδίπλωσης της Samsung, σε συνδυασμό με την προσθήκη σημαντικών χαρακτηριστικών όπως η αναβαθμισμένη εμπειρία κάμερας, η μεγαλύτερη μπαταρία1 και οι διευρυμένες δυνατότητες εξατομίκευσης, διατηρώντας παράλληλα τον εξαιρετικά συμπαγή σχεδιασμό του.

Το Samsung Galaxy Z Fold4 προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone της Samsung μέχρι σήμερα, δίνοντας στους χρήστες νέες δυνατότητες, με τον σχεδιασμό του που αλλάζει σχήμα, τις καθηλωτικές οθόνες και τις λειτουργίες multitasking που μοιάζουν με υπολογιστή, σε συνδυασμό με την κάμερα προηγμένης τεχνολογίας και τους ισχυρούς επεξεργαστές.

Samsung Galaxy Z Flip4: Tο απόλυτο εργαλείο ατομικής έκφρασης, μέσα και έξω.

Το Samsung Galaxy Z Flip4 αναβαθμίζει τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των χρηστών της Samsung, καθιστώντας το απόλυτο εργαλείο έκφρασης. Ο συμπαγής σχεδιασμός του, με την κάθετη αναδίπλωση, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που κανένα άλλο smartphone δεν διαθέτει.

Με τη λειτουργία FlexCam2, οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν εκπληκτικά βίντεο και να αποτυπώσουν selfies με πολλά άτομα από διάφορες γωνίες λήψης, αναδιπλώνοντας μερικώς το Z Flip4. Οι λειτουργίες αυτές είναι διαθέσιμες, επίσης, σε αγαπημένες εφαρμογές των χρηστών.

Συγκεκριμένα, χάρη στη συνεργασία της Samsung με τη Meta, το FlexCam έχει βελτιστοποιηθεί για τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, το WhatsApp και το Facebook. Με το Samsung Galaxy Z Flip4, οι χρήστες πλέον μπορούν να κάνουν περισσότερα από ποτέ, όπως να κάνουν λήψη των πιο εντυπωσιακών, υψηλής ποιότητας selfies απευθείας από την εξωτερική οθόνη, αξιοποιώντας την κύρια κάμερα της συσκευής με την αναβαθμισμένη λειτουργία Quick Shot.

Samsung Flip 4

Μια άλλη λειτουργία του νέου Samsung Galaxy Z Flip4, ιδανική για δημιουργούς περιεχομένου και vloggers, είναι η δυνατότητα απρόσκοπτης εναλλαγής μεταξύ της λειτουργίας Quick Shot, για λήψη video υψηλής ευκρίνειας, στη λειτουργία Flex για να συνεχίσουν τη λήψη τους hands-free, χωρίς να χρειαστεί να διακόψουν την καταγραφή video. Ακόμη, οι χρήστες μπορούν πλέον να κάνουν λήψη selfies σε Λειτουργία Πορτραίτου και να βλέπουν προεπισκόπηση της λήψης τους, σε πραγματική αναλογία, όταν χρησιμοποιούν το Quick Shot. Με το Samsung Galaxy Z Flip4, οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι πιο ευκρινή και σταθερά από ποτέ, μέρα ή νύχτα, χάρη στη βελτιωμένη κάμερα που ενσωματώνει 65% φωτεινότερο αισθητήρα που τροφοδοτείται από την πλατφόρμα κινητής Snapdragon® 8+ Gen 1.

Το Samsung Galaxy Z Flip4 σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια πραγματικά hands-free εμπειρία, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να κάνει ακόμη περισσότερα από την εξωτερική οθόνη, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει τη συσκευή του. Πλέον, μόνο από την εξωτερική οθόνη, οι χρήστες μπορούν να απαντήσουν σε κλήσεις και μηνύματα, να ξεκλειδώσουν το αυτοκίνητό τους ή ακόμη και να έχουν πρόσβαση στη συντόμευση της εφαρμογής SmartThings Scene.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.