To TikTok 'φλερτάρει' με δικό του AI Chatbot

Όλες οι εφαρμογές σιγά-σιγά αναζητούν τον δικό τους βοηθό τεχνητής νοημοσύνης.

Το TikTok όχι μόνο πρωτοπορεί από την πρώτη μέρα δημιουργίας του, δείχνοντας το δρόμο σε όλα τα υπόλοιπα social media, αλλά έχει και την δύναμη να αλλάζει και να προσαρμόζεται όπου το απαιτούν οι συνθήκες. Την προηγούμενη εβδομάδα λοιπόν, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργήσει το δικό του chatbot τεχνητής νοημοσύνης.

Τι ανέφεραν οι άνθρωποι της πλατφόρμας

"Βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της εξερεύνησης των εργαλείων chatbot με μια περιορισμένη δοκιμή του Tako με επιλεγμένους χρήστες στις Φιλιππίνες. Το Tako είναι ένα εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη που βοηθάει στην αναζήτηση και την ανακάλυψη στο TikTok", έγραψε το TikTok comms στο Twitter την περασμένη Πέμπτη. "Το Tako τροφοδοτείται από έναν βοηθό συνομιλίας τρίτου μέρους και έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην ευκολότερη ανακάλυψη διασκεδαστικού και εμπνευσμένου περιεχομένου στο TikTok. Δεν υπάρχουν τρέχοντα σχέδια για αυτό πέρα από αυτές τις πρώτες δοκιμές, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι να ακούσουμε τα σχόλιά σας!"

Κατά το TechCrunch το ρομπότ Tako θα εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά του TikTok και, όταν είναι σε χρήση, οι χρήστες θα μπορούν να του υποβάλλουν ερωτήσεις σχετικά με βίντεο ή να προτείνουν νέο περιεχόμενο ή ερωτήσεις αναζήτησης.

"Η πρωτοπορία στην καινοτομία είναι ο πυρήνας για την οικοδόμηση της εμπειρίας του TikTok και πάντα εξερευνούμε νέες τεχνολογίες που προσθέτουν αξία στην κοινότητά μας", δήλωσε εκπρόσωπος του TikTok. "Σε επιλεγμένες αγορές, δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να τροφοδοτήσουμε την αναζήτηση και την ανακάλυψη στο TikTok και ανυπομονούμε να μάθουμε από την κοινότητά μας, καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα ασφαλές μέρος που διασκεδάζει, εμπνέει τη δημιουργικότητα και προάγει τον πολιτισμό".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.