Η McLaren και η OnePlus έφτιαξαν το πιο γρήγορο smartphone του πλανήτη

Το ολοκαίνουριο OnePlus 6T McLaren Edition είναι ένας φόρος τιμής στο design και την ταχύτητα.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 12 Δεκεμβρίου 2018

Η McLaren, μία από τις πιο θρυλικές ομάδες της Φόρμουλα 1 που είναι υπεύθυνη και για μερικά από τα σημαντικότερα αυτοκίνητα της ιστορίας ένωσε τις δυνάμεις της με την OnePlus, την ανερχόμενη κινέζικη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των smartphones, για να φτιάξουν μία ειδική έκδοση του πολύ δημοφιλούς 6T.

Το OnePlus 6T McLaren Edition έχει μοναδικό design που συνδυάζεται με ένα πανίσχυρο hardware, ακόμη πιο εξελιγμένο από εκείνο του standard μοντέλου (το οποίο είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογο).

Η McLaren και η OnePlus έφτιαξαν το πιο γρήγορο smartphone του πλανήτη

Η σημαντικότερη καινοτομία βρίσκεται στο γεγονός πως η ίδια η McLaren ανέλαβε τον σχεδιασμό, με ίνες άνθρακα (ποιότητας AA, σαν αυτή των μονοθεσίων της F1) και γυάλινο πίσω μέρος, ενώ για τα χρώματά του επέλεξε το exclusive Papaya Orange - ένα χρώμα που λατρεύουν οι πιστοί πελάτες της, αυτοί δηλαδή που παραγγέλνουν τα πανάκριβα custom made supercars του βρετανικού brand. Από τη συσκευή δεν απουσιάζει και το Speedmark logo της McLaren.

Εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το OnePlus 6T McLaren Edition διαθέτει μνήμη RAM 10 GB (market leader σε αυτό το κομμάτι), κάτι που καθιστά πιο ευέλικτο το multitasking. Η ταχύτητα ανταπόκρισης επίσης είναι πραγματικά αξιοζήλευτη. Όσον αφορά τις αντοχές του σε επίπεδο ενέργειας, το εν λόγω smartphone μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα για μια ολόκληρη ημέρα έχοντας φορτίσει για 20 λεπτά, μέσω της λειτουργίας Warp Charge 30.

ΚΙΝΗΤΟ ONEPLUS MCLAREN 6T 1

Σε άλλα χαρακτηριστικά, υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 845, μια οθόνη AMOLED 6.4 ιντσών με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων  και  256 GB αποθηκευτικός χώρος. To OnePlus 6T McLaren Edition υποστηρίζεται από λογισμικό Android και η τιμή του ανέρχεται στα €699.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης