Μήπως το PlayStation 5 θα έρθει τελικά λίγο πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε;

Βάσιμες ενδείξεις δίνουν δικαίωμα στο όνειρο.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 21 Δεκεμβρίου 2018

Οι φήμες, εδώ και καιρό, λένε ότι η Sony σκοπεύει να βγάλει το PlayStation 5 πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν με βάση τον προγραμματισμό. Ο λόγος;  Για να κερδίσει την Microsoft στην άτυπη αλλά σκληρή κόντρα για το ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα όσον αφορά τις κονσόλες νέας γενιάς.

Αν κι όλοι πίστευαν πως το 2021 θα είναι η χρονιά τους, υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που θέλουν το επόμενο πόνημα της Ιαπωνικής εταιρείας να εμφανίζεται στις αγορές κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

Η Sony απέσυρε, πριν λίγο καιρό, τη συμμετοχή της από την έκθεση Ε3 2019 προφασιζόμενη ότι θέλει να αφοσιωθεί στα events για τους εορτασμούς των 25 της χρόνων. Όπως όλα δείχνουν αυτή η κίνηση ίσως είναι προπομπός μίας μεγάλης είδησης: το νέο της "όπλο" θα παρουσιαστεί σε κάποια από αυτές τις εκδηλώσεις.

Μέχρι τότε, βέβαια, η ιαπωνική εταιρεία θα φροντίζει με μικρά teasers να δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο κλίμα αγωνίας -όπως αυτή η προσθήκη στο χριστουγεννιάτικο logo του Playstation 4 που έλαβαν όσοι από τους χρήστες είναι εγγεγραμμένοι στο newsletter της εταιρείας.

Αν κάποιος κοιτάξει πιο προσεκτικά θα δει ότι το "S" είναι επί της ουσίας ένα "5". Φυσικά, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από τη Sony, έτσι ίσως να είναι απλά τυχαίο. Όμως τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα μήπως έχουμε δικαίωμα στο όνειρο;

Από: Esquire UK

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιο θα είναι το τέλος του σύμπαντος;

Όλα όσα βρίσκονται γύρω μας μία μέρα θα πεθάνουν, απλά ακόμα αναρωτιόμαστε το πως θα γίνει αυτό.

Τα καλύτερα video games του 2018

Κορυφαία παιχνίδια για όλα τα γούστα από την χρονιά που μας αφήνει.