Κάπως έτσι θα μοιάζουν οι διαστημικές στολές που ετοιμάζει ο Richard Branson

Η εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour αναλαμβάνει την ένδυση αστροναυτών και επιβατών της Virgin Galactic.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Φεβρουαρίου 2019

Προφανώς και κάτι θα έχεις ακούσει για το περίφημο επόμενο στοίχημα των μεγαλο-entrepreneurs που δεν είναι άλλο από τον διαστημικό τουρισμό. Πρόκειται για ένα project με το οποίο ασχολούνται ενδελεχώς τόσο ο Elon Musk, που μάλιστα έχει ήδη πουλήσει και το πρώτο του εισιτήριο για τη Σελήνη, όσο και ο Richard Branson

Ο τελευταίος και η εταιρεία του, Virgin Galactic, καταπιάνονται εσχάτως και με τις λεπτομέρειες του διαστημικού ταξιδιού αναψυχής. Ανάμεσα σε αυτές και το τι θα φορούν τόσο οι αστροναύτες που θα αποτελούν το πλήρωμα του σκάφους που θα μεταφέρει τους "τουρίστες" στο διάστημα, όσο και στις στολές των ίδιων των επιβατών. 

Έτσι, ο Branson ανακοίνωσε τη συμφωνία της Virgin Galactic με την εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour, η οποία θα αναλάβει να σχεδιάσει με στυλ και άποψη τα διαστημικά κοστούμια. 

Κάπως έτσι θα μοιάζουν οι διαστημικές στολές που ετοιμάζει ο Richard Branson

Το γνωστό αμερικάνικο brand που "ντύνει" αθλητές και αθλήτριες όπως οι Stephen Curry, Tom Brady, Misty Copeland και Lindsey Vonn έχει επενδύσει εδώ και αρκετά χρόνια στις νέες τεχνολογίες, με πρωτοπόρα και καινοτόμα υφάσματα. Γεγονός που με τη σειρά του κάνει αυτονόητη την επιλογή της εταιρείας του Branson.

ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΜΠΡΑΝΣΟΝ VIRGIN GALACTIC

Βέβαια, αυτή τη φορά η Under Armour θα αντιμετωπίσει διαφορετικές από τα συνηθισμένα προκλήσεις, καθώς οι στολές που θα σχεδιάσει θα πρέπει να είναι κατάλληλες για έκτακτες καταστάσεις, όπως ας πούμε η αλλαγή της πίεσης στο διάστημα.

ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Με τη συνεργασία αυτή, ο Branson συνεχίζει τη NASA-mania που έχει εξαπλωθεί και στον κόσμο της μόδας, ειδικά από τη στιγμή που πριν λίγους μήνες ο Elon Musk είχε δώσει στη δημοσιότητα μία πρώτη γεύση των spacesuits της SpaceX.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Έτσι θα κάνεις το διάβασμα πιο ξεκούραστο στο iPhone

Ένα μικρό trick για τους φανατικούς της Apple.

Το επόμενο iPhone θα φορτίζει ασύρματα όλα τα υπόλοιπα iPhones

Γι' αυτό άλλωστε και θα κοστίζει μία περιουσία.