Γιατί αυτή είναι η χειρότερη εποχή για να αγοράσεις το νέο iPhone

Το να αντικαταστήσεις την παλιά σου συσκευή αυτές τις μέρες ίσως και να είναι πολύ κακή ιδέα. Καλύτερα να περιμένεις μερικές εβδομάδες.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 17 Σεπτεμβρίου 2019

Η Apple παρουσίασε πριν λίγες ημέρες τα νέα μοντέλα του iPhone και ενδεχομένως να ενίσχυσε την πεποίθησή ότι η τωρινή σου συσκευή είναι ακόμη πιο παλιά και δυσλειτουργική. Όλο αυτό μεταφράζεται ασφαλώς στην ανάγκη για την αγορά ενός νέου smartphone της αμερικανικής εταιρείας, για το οποίο θα χρειαστεί να επενδύσεις κάτι παραπάνω από ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό.

Όπως ήδη θα γνωρίζεις, τα νέα iPhones βγαίνουν στην αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου προς ικανοποίηση των σκληροπυρηνικών της Apple, που μόνο λίγοι δεν είναι.

Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν όμως ή αγνοούν επιλεκτικά αυτοί που το ξέρουν, είναι πως αμέσως μετά την κυκλοφορία ενός νέου iPhone, οι τιμές των προηγούμενων παρουσιάζουν πτωτική τάση, πολύ συχνά σημαντική. Αυτό σημαίνει πως μοντέλα όπως τα  iPhone X, XS ή XR θα κοστίζουν αρκετά λιγότερα από όσα τιμολογούνται σήμερα. Με λίγη έρευνα μπορείς να τα βρεις έως και 15-20% φθηνότερα. 

Γιατί αυτή είναι η χειρότερη εποχή για να αγοράσεις το νέο iPhone

Συνήθως οι καταναλωτές τείνουν να ακολουθούν το ρεύμα της αγοράς, ειδικά αν είναι πιστοί πελάτες μίας συγκεκριμένης εταιρείας, επιθυμώντας να προμηθευτούν αμέσως οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Η αδημονία ωστόσο επιφέρει μεγαλύτερη επιβάρυνση στο budget. Κοινώς, αν περιμένεις, ίσως βρεις ένα αρκετά οικονομικότερο deal, για το ίδιο ακριβώς αντικείμενο.

Αν πάλι δεν μπορείς με τίποτα να κρατηθείς, ξέρεις πολύ καλά πότε, πού και με τι αντίτιμο μπορείς να προμηθευτείς κάποιο εκ των iPhone 11, iPhone 11 Pro ή iPhone 11 Pro Max.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Υγεία & Fitness

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το PES 2020 φέτος αγγίζει την τελειότητα

Όλα δείχνουν πως φέτος η Konami θα βγει νικήτρια στο αιώνιο ντέρμπι.

7 apps που πρέπει να σβήσεις από το κινητό

Στις ψηφιακές μέρες που ζούμε δεν μπορεί να εμπιστευτείς ούτε τον θεό.