Τι υπάρχει μέσα σε ένα iPhone 11 Pro

Bίντεο στο Youtube εξερευνά το εσωτερικό του πιο πολυσυζητημένου smartphone της εποχής μας.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 25 Σεπτεμβρίου 2019

Το iFixit είναι ένα κανάλι του Youtube που ασχολείται με την τεχνολογία και ειδικότερα με τα smartphones. Αγαπημένη "ασχολία" των ανθρώπων του είναι να ανοίγουν συσκευές και να εξετάζουν το εσωτερικό τους, με την ανάλυση των εξαρτημάτων και των μηχανισμών εντός αυτών, με τρόπο που κανένας δεν θα μπορούσε να το κάνει στο σπίτι του. 

Το εν λόγω κανάλι είναι ενδιαφέρον για δύο λόγους. Ο πρώτος βασίζεται στην καθαρή γοητεία των εξαιρετικών τεχνολογικών στοιχείων. Ο δεύτερος αφορά την εκπαιδευτική αξία των βίντεο, για συσκευές που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά ελάχιστη γνώση έχουμε για το πώς ακριβώς λειτουργούν. 

Όπως υποδηλώνει και το όνομα του καναλιού, τα βίντεο έχουν πρωτίστως έναν πολύ πρακτικό σκοπό: Να εξετάσουν και να αξιολογήσουν το βαθμό της δυνατότητας αποκατάστασης μίας συγκεκριμένης συσκευής, η οποία μπορεί να αποδειχθεί ακόμη και χρήσιμη για τον χρήστη. 

Το iFixit ανέλαβε να "εγχειρήσει" μία από τις πιο πολυσυζητημένες συσκευές των τελευταίων ημερών, το iPhone 11 Pro. Το βίντεο, όπως μαρτυρούν και τα 270.000 views, αναμενόταν από πολλούς φίλους του καναλιού και της Apple και δεν τους απογοήτευσε. 

Ένα από τα πιο προφανή στοιχεία που διακρίνει κάποιος είναι ότι η μπαταρία του iPhone 11 Pro έχει μεγαλύτερο μέγεθος από τους προκατόχους του. Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαφοροποιήσεις πλακέτες και boards, κάτι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κάποιος πως μνήμη RAM του επεκτείνεται στα 6 GB και είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Hexa Core.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Τεχνολογία