Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα Airpods 3

Μία διαρροή στο iOS 13.2 δείχνει πώς θα μοιάζει η νέα εκδοχή του πιο καυτού gadget της αμερικανικής εταιρείας.

Γράφει: Αδαμάντιος Άττενμπεργκ 08 Οκτωβρίου 2019

Πολλές φορές μία πληροφορία μπορεί να διαρρεύσει με τον πιο απροσδόκητο τρόπο, ακόμη κι αν μιλάμε για μία από τις πιο σημαντικές και προσεκτικές εταιρείες του πλανήτη. Η Apple, κατά πάσα πιθανότητα ακούσια, αποκάλυψε πώς θα μοιάζουν τα νέα Airpods, δίνοντας έτσι στο κοινό μία πρώτη εικόνα για την καινούρια εκδοχή του ενδεχομένως πιο καυτού gadget της αυτή τη στιγμή.

Το έγκριτο σε θέματα της Apple site 9to5Mac, εντόπισε στην beta έκδοση του iOS 13.2 μία εικόνα από την τρίτη έκδοση των AirPods. Τα in-ear ακουστικά φαίνονται να έχουν διαφορετικό σχήμα σε σχέση με την προηγούμενη εικόνα τους και μικρότερο μέγεθος, ενώ επιπλέον εμφανίζεται και η κωδική ονομασία B298, που πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει η αμερικανική εταιρεία για το προϊόν. 

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα νέα Airpods θα διαθέτουν ένα σύστημα noise cancellation καθώς και κάποιες καινοτόμες λειτουργίες. Θα είναι επίσης περισσότερο ανθεκτικά στο νερό και θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Τα AirPods 3 αναμένεται να μπουν στη γραμμή παραγωγής της Apple στα τέλη του μήνα που διανύουμε, με την επίσημη παρουσίαση να ακολουθεί λίγες ημέρες αργότερα. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν τελικά τον Μάρτιο του 2020, στο επόμενο Apple event, μαζί με την τιμή τους, που μπορεί να αγγίζει ακόμη και τα $300.

Από: Esquire IT

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Ταξίδια & Ξενοδοχεία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τι είναι το Threads, το νέο messenger του Instagram

O Mark Zuckerberg θέλει να κάνει ρουά ματ στο Snapchat.

Το PlayStation 5 έρχεται τα Χριστούγεννα του 2020

Η ιαπωνική εταιρεία δεν θέλησε να πρωτοτυπήσει στην ονομασία. Το έκανε όμως σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.