Ένα βίντεο (ίσως) αποκαλύπτει το iPhone 12

Υπάρχουν πολλές φήμες για το επόμενο smartphone της Apple. Όλα θα αποκαλυφθούν σε 9 μήνες.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 14 Ιανουαρίου 2020

To 2020 είναι μία χρονιά-κλειδί για την Apple. Τα smartphones νέας γενιάς θα αναβαθμιστούν, το 5G θα μπει στις ζωές μας και κάθε παίκτης του χώρου θέλει να προλάβει τις εξελίξεις. Στο Cupertino είναι κάτι παραπάνω από έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις νέες προκλήσεις, με το επόμενο iPhone να αναμένεται να αποτελέσει -και πάλι- τη ναυαρχίδα της αμερικανικής εταιρείας. 

Από ό,τι φαίνεται, δεν έχει καμία απολύτως σημασία που το iPhone 11 κυκλοφορεί εδώ και μόλις λίγους μήνες, καθώς ο διάδοχός του ίσως έχει ολοκληρωθεί σχεδιαστικά και τεχνολογικά. Προς το παρόν, έχουν γίνει γνωστές κάποιες λεπτομέρειες, που όμως δεν αποτελούν επίσημη πληροφόρηση από την Apple. Κάτι που ασφαλώς δίνει αρκετό έδαφος σε φήμες να αναπτύσσονται διαρκώς. Οι φήμες όμως, σχεδόν πάντοτε έχουν τη βάση τους σε κάποιες λεπτομέρειες που προέρχονται από πηγές της ίδιας της εταιρείας. 

Αυτή τη φορά, ένα βίντεο από το κανάλι του YouTube, ConceptsiPhone, έρχεται να ενισχύσει τα όσα ανέφερε πριν λίγο καιρό ο κορυφαίος αναλυτής σε θέματα της Apple, Ming-Chi Kuo. Σύμφωνα με τον Kuo, το iPhone 12 θα θυμίζει αρκετά σε εμφάνιση το iPhone 4, έχοντας περισσότερες γωνίες, με ευκρινέστερη αισθητική - κάτι που ίσως αρχίσει να προσαρμόζει η Apple και σε άλλα προϊόντα της στο άμεσο μέλλον. Επίσης, το νέο smartphone μπορεί να κυκλοφορήσει σε 4 ή 5 διαφορετικές εκδοχές, με μικρότερη ή μεγαλύτερη κάθε φορά οθόνη. Το μέγεθος των monitors πιθανότατα θα κυμαίνεται από 5,4'' έως 6,7''.

Οι πιο επαναστατικές προβλέψεις για το iPhone 12 ωστόσο σχετίζονται με την περιβόητη τετραπλή κάμερα που (πιθανότατα) θα φέρει και τις επαναστατικές λειτουργίες αυτής, κάτι που αναφέρει σχεδόν με βεβαιότητα το CNET. Μένει να δούμε αν τελικά όλα τα νέα iPhones θα είναι εξοπλισμένα με αυτήν και πότε, τελικά, θα κυκλοφορήσουν. 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Νέα

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι σημαντικότερες διαστημικές αποστολές για το 2020

Η εξερεύνηση του διαστήματος και τα φιλόδοξα projects που θα πραγματοποιηθούν εντός του έτους που μόλις ξεκίνησε.

Το θεματικό πάρκο της Nintendo θα είναι ένα ζωντανό video game

Στην Οσάκα κατασκευάζεται η παιδική χαρά για κάθε gamer του πλανήτη.