Οι ωραιότερες νυχτερινές φωτογραφίες τραβηγμένες με iPhone

Η Apple ανακοίνωσε του νικητές του διαγωνισμού "Shot on iPhone Night mode challenge".

Υπάρχει κάτι πιο όμορφο αλλά και πιο δύσκολο από τις νυχτερινές λήψεις; Για τους φωτογράφους, το φως ισοδυναμεί με χρυσό, για αυτό και το βράδυ όταν το φως είναι ελάχιστο μπορείς να διακρίνεις ποιος είναι ένας πραγματικά ικανός φωτογράφος και ποιος όχι. Όπως είναι γνωστό, στα δύσκολα φαίνονται οι γνώστες του αντικειμένου και τα αληθινά ταλέντα.

Πριν λίγο καιρό η Apple έτρεξε έναν διαγωνισμό με τίτλο "Shot on iPhone Night mode challenge", στον οποίον συμμετείχαν χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι. Ο τίτλος του διαγωνισμού είναι χαρακτηριστικός, οι φωτογραφίες έπρεπε να έχουν τραβηχτεί με το Night mode των κινητών της εταιρείας, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούσαν γνωστά ονόματα του χώρου της φωτογραφίας με αποδεδειγμένη την αγάπη τους προς τα iPhone: Tyler Mitchell, Malin Fezehai, Sarah Lee, Alexvi Li, Darren Soh, Phil Schiller, Kaiann Drance, Brooks Kraft, Arem Duplessis και Jon McCormack.

Οι ωραιότερες νυχτερινές φωτογραφίες τραβηγμένες με iPhone

Χθες, ανακοινώθηκαν οι έξι νικητές που προέκυψαν μέσα από σκληρό ανταγωνισμό: Ο Konstantin Chalabov από τη Ρωσία βραβεύτηκε για ένα εκπληκτικό χιονισμένο τοπίο που φωτιζόταν μονάχα από τους προβολείς ενός φορτηγού.

ακάλυπτος πολυκατοικίας apple iphone shot on night mode

Ο Andrei Manuilov, επίσης από τη Ρωσία, για μία φωτογραφία που κατάφερε να αποτυπώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αρμονική γεωμετρία σε έναν ακάλυπτο πολυκατοικίας.

​​​​​​κόκκινο δέντρο

Ο Mitsun Soni από την Ινδία μπόρεσε να αιχμαλωτίσει μία ωδή στο κόκκινο χρώμα, σε όλες τις αποχρώσεις του, από την πιο έντονη έως την πιο αχνή, όπως αυτή αποκαλύφτηκε στο φύλλωμα ενός δέντρου.

Ruben Bescos χαραυγή

O Ισπανός Ruben Bescos βραβεύτηκε για την εκπληκτική αποτύπωση της χαραυγής, καθώς ένα καραβάνι ανθρώπων και ζώων χανόταν μέσα στο πορτοκαλί της χρώμα.

φιορδ

Ο Rustam Tomrus από τη Νορβηγία έδωσε μία χαρακτηριστική εικόνα της πατρίδας του που θα μπορούσε να έχει τίτλο "Πώς φαίνονται από μακριά τα φώτα μίας μικρής πόλης χτισμένης πάνω στα φιορδ".

street food πόλη αγορές

Τέλος, ο Yu "Eric" Zhang βραβεύτηκε για μία φωτογραφία που καταγράφει την urban γοητεία του street food, καθώς άνθρωποι προσπαθούν να εξυπηρετηθούν από υπαίθριους πάγκους, στη σκιά πελώριων ουρανοξυστών.

Από: Esquire IT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.