Έχουμε παρακολουθήσει τους Peaky Blinders, έχουμε ακούσει το εξαιρετικό soundtrack που τους συνοδεύει ξανά και ξανά, έχουμε πάρει στιλιστικά tips για το grooming και το ντύσιμο, έχουμε ασχοληθεί με την πραγματική τους ιστορία και τη χρονική περίοδο που έδρασαν. Όσο, λοιπόν, περιμένουμε την πρεμιέρα της 6ης σεζόν, ήρθε επιτέλους ο καιρός να πάρουμε την ηγεσία της διάσημης συμμορίας στα χέρια μας. Το πρώτο trailer του Peaky Blinders: Mastermind είναι εδώ και δείχνει πραγματικά υποσχόμενο.

Όπως μεταδίδει το εξειδικευμένο IGN, η Futurlab έχει φτάσει στα τελευταία στάδια παραγωγής και δείχνει έτοιμη να λανσάρει το video game για PC, PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch μέσα στο καλοκαίριΜάλιστα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η βρετανική εταιρεία παραγωγής συνεργάστηκε με τον Steven Knight, δημιουργό της σειράς, για το παιχνίδι και δεν έκανε του κεφαλιού της.

Ποιο όμως είναι το story του παιχνιδιού και τι ακριβώς καλείσαι να κάνεις ως gamer; Σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να είχες στο μυαλό, για κάποιο σκληρό shoot' em up όπου ένας πυροβολισμός θα διαδεχόταν τον άλλο, το Peaky Blinders: Mastermind είναι ένα puzzle adventure όπου η στρατηγική παίζει τον πρωταρχικό αν όχι τον μοναδικό ρόλο.


Όλα δείχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας ένα μικρό prequel της σειράς, πριν οι Peaky Blinders γίνουν μεγάλοι και τρανοί.


Κάπως, δηλαδή, όπως θα το είχε και ο Tommy Shelby στο μυαλό του - με κάθε ένα μέλος της οικογένειας να έχει διαφορετικές ικανοτήτες (ο Arthur στη μάχη σώμα με σώμα και στο να σπάει πόρτες, ο Tommy στους εκβιασμούς, η Θεία Polly στο να ανοίγει κλειδαριές και να κάνει δωροδοκίες, ο John στη μάχη σώμα με σώμα και στους εμπρησμούς, η Ada στον αντιπερισπασμό και o Finn στο να περνά απαρατήρητος και να κλέβει πορτοφόλια). 

Όσο για το σενάριο; Όλα δείχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας ένα μικρό prequel της σειράς, πριν οι Peaky Blinders γίνουν μεγάλοι και τρανοί και επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους από το σκοτεινό και βιομηχανικό Μπέρμιγχαμ στη μητρόπολη του Λονδίνου.

Δείτε πρώτοι τις ειδήσεις του Esquire.com.gr στο Google News.