Κι αν το iPhone 12 είναι αναδιπλούμενο;

Μία πρωτότυπη έως αμφιλεγόμενη προσέγγιση του πιο δημοφιλούς smartphone του πλανήτη.

Γράφει: Πωλίνα Φράγκου 18 Μαΐου 2020

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για το iPhone 12 που, παρά την κρίση που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού, η Apple θα παρουσιάσει σύμφωνα με το καθιερωμένο της πρόγραμμα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μία από τις πιο διασκεδαστικές -και κατά πάσα πιθανότητα ανυπόστατες- φήμες που έχουν ακουστεί για το νέο smartphone της αμερικανικής εταιρείας είναι πως θα είναι αναδιπλούμενο, ακριβώς όπως τα Samsung Galaxy Z Flip ή Huawei Mate XS. 

Οι άνθρωποι του iOS Beta News δεν έχασαν την ευκαιρία και σχεδίασαν ένα τέτοιο μοντέλο, βασιζόμενοι στο Z Flip. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ψαρωτικό αλλά μάλλον δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και όλα εκείνα πάνω στα οποία εργάζονται προς το παρόν οι τεχνικοί και οι σχεδιαστές της Apple. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι το επόμενο iPhone δεν θα είναι μία συσκευή που διπλώνει. Αφενός θα ήταν μία εξαιρετικά ριζοσπαστική κίνηση για την ίδια την Apple και αφετέρου άπαντες στο Κουπερτίνο γνωρίζουν πως εταιρείες όπως η Samsung, η Huawei και η Motorola είναι πολύ μπροστά σε αυτό το κομμάτι ακόμη και από τους ίδιους.


Διάβασε ακόμη για την τιμή του iPhone 12, πώς το Instagram γίνεται λιγότερο τοξικό με νέα features, το Zoom εμπλέκεται στον "ψυχρό πόλεμο" ΗΠΑ-Κίνας και τη διαστημική στολή που θα φοράμε στις συναυλίες.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Auto & Moto

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Διαθέσιμο δωρεάν το Grand Theft Auto V

Το Epic Games Store σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις το επικό video game.

Η Ισλανδία έχει πολλά να μας μάθει για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Ένα ηλεκτρονικό app βρέθηκε στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία.