Kάπως έτσι θα μοιάζει το iPhone 12

Το νέο smartphone της Apple έρχεται τον Σεπτέμβριο και (μάλλον) θα είναι συναρπαστικό.

Πριν λίγο καιρό, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες για το νέο iPhone 9, η ημερομηνία κυκλοφορίας του οποίου όμως θα αλλάξει λόγω του κοροναϊού που μπλοκάρει τη λειτουργία των εργοστασίων της αμερικανικής εταιρείας στην Κίνα. Το iPhone 12 ωστόσο δεν θα παρεκκλίνει από το deadline που παραδοσιακά θέτει το brand όσον αφορά την παρουσίασή του, που θα είναι ασφαλώς τον Σεπτέμβριο.

Προς το παρόν, ελάχιστα είναι γνωστά για το καινούριο smartphone αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε μία ιδέα για το πώς μπορεί να μοιάζει και ποιες θα είναι οι λειτουργίες του. Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες αλλά και τις πιο δημοφιλείς φήμες, θα κυκλοφορήσει σε 4 μοντέλα και με τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης: 5,4, 6,1 and 6,7 ιντσών. Το design θα είναι αρκετά κοντά σε εκείνο του iPhone 5, με έντονες γωνίες και λιγότερες καμπύλες σε σχέση με τις τελευταίες εκδοχές.

Οι πιο επαναστατικές ενδείξεις για το iPhone 12 ωστόσο σχετίζονται με την περιβόητη τετραπλή κάμερα που -κατά πάσα πιθανότητα- θα φέρει και τις εντυπωσιακές έως πρωτόγνωρες λειτουργίες αυτής. Μένει να δούμε αν τελικά όλα τα νέα iPhones θα είναι εξοπλισμένα με αυτήν και αν, τελικά, θα κυκλοφορήσουν το προσεχές φθινόπωρο. 


Διάβασε ακόμη για την ακτινοβολία που εκπέμπει το iPhone 11, το χειριστήριο του PlayStation 5 που ξεπερνά κάθε φαντασία και το εργαλείο ψυχικής υγείας του Snapchat.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης