15λεπτο πρόγραμμα για κοιλιακούς σε σχήμα V

Δύο αλτήρες αρκούν για να φτιάξεις six-pack ιδανικό για παραλία.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 19 Ιουνίου 2020

Πώς θα σου φαινόταν ένα γυμναστήριο που δε θα είχε τίποτα περισσότερο από ένα ταπί, μερικούς αλτήρες παρατημένους στην άκρη και τους personal trainers να δίνουν οδηγίες; Η αλήθεια είναι ότι στον περισσότερο κόσμο εκεί έξω, η έλλειψη μηχανημάτων δεν είναι μία αποδεκτή συνθήκη. Πληρώνεις μία συνδρομή και περιμένεις να έχεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με το μέρος σου. Μήπως όμως ο δρόμος για κοιλιακούς σε σχήμα V δεν περνά από υπερσύγχρονα μηχανήματα αλλά από έξυπνα και δυναμικά προγράμματα;

Βρισκόμαστε στο κρίσιμο σταυροδρόμι, λίγο πριν βγούμε στις παραλίες αυτό το (παράξενο) καλοκαίρι. Αν, λοιπόν, θέλεις να εμφανιστείς όσο πιο εντυπωσιακός γίνεται στις αμμουδιές και τις θάλασσες της Ελλάδας κουβαλώντας ένα six-pack στις αποσκευές σου, υπάρχει ένα ιδανικό πρόγραμμα να ακολουθήσεις.

Το πρόγραμμα

Η μαγική λέξη στο εν λόγω πρόγραμμα είναι το 80%. Και όταν αναφέρουμε αυτό το ποσοστό εννοούμε να εκτελείς τις παρακάτω ασκήσεις κατά το 80% των όσων περισσότερων επαναλήψεων μπορείς (ανάλογα με το πόσο γυμνασμένος είσαι). Το ζήτημα είναι να κάνεις τις ασκήσεις σε μορφή σιρκουί, παίρνοντας μερικές ανάσες κάθε φορά που νιώθεις ότι τις έχεις ανάγκη μετά την ολοκλήρωση ενός γύρου. Τέλος, αν δεν έχεις αλτήρες στο σπίτι, οποιοδήποτε αντίστοιχα βαρύ αντικείμενο είναι ό,τι πρέπει.

Πιέσεις με αλτήρες στο πάτωμα

15λεπτο πρόγραμμα για κοιλιακούς σε σχήμα V

Σκυφτή κωπηλατική με αλτήρες

Κωπηλατική

Pullovers με αλτήρες στο πάτωμα

Pullovers

Από: Esquire UK


κεντρική φωτογραφία © Getty Images 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Lamborghini και οι 'ήρωες των καλωδίων' στην Ουκρανία

Το προσωπικό της Leoni κάνει τεράστιες θυσίες για να συνεχίσει να κινείται η παραγωγική διαδικασία.

Γραφει TopGear

Πώς οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αποκτούν δεύτερη ζωή

Πώς οι μπαταρίες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα αποκτήσουν δεύτερη ζωή -ίσως και στο σπίτι σου- και δεν θα καταλήξουν σε κάποια χωματερή.

Γραφει TopGear