Εδώ και καιρό, γίνεται αρκετός λόγος όχι μόνο για την ποσότητα και την ποιότητα της τροφής που πρέπει να καταναλώνουμε ημερησίως αλλά και για το πότε θα συμβαίνει αυτό. Κι αυτό γιατί πολλοί ειδικοί επισημαίνουν την ανάγκη να τρώμε ελαφρά μετά από μία συγκεκριμένη ώρα ή και καθόλου. Ποια είναι όμως η αλήθεια και, κυρίως, τι κάνουν οι ίδιοι οι διατροφολόγοι;

> Διάβασε ακόμη: EMOM: Η 10λεπτη άσκηση για λιγότερο λίπος και δυνατότερους μύες

10 διατροφολόγοι μιλούν στο Shape.gr και αποκαλύπτουν τις δικές τους συνήθειες για τις εν λόγω περιστάσεις.

Ιωάννα Μανδηλάρη - @threpsisnutrition

Η αγαπημένη μου σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια, ντοματίνια, φρέσκο κρεμμύδι, πιπεριά, μαινόταν,  άνηθο, λάδι και ξύδι, είναι πρώτη στις επιλογές μου. 

Σοφία Κόντη - @healthnutritionbalance 

Συνήθως θα επιλέξω μία  πολύχρωμη σαλάτα ωμή ή βραστή σε συνδυασμό με αυγό ή λίγο κοτόπουλο ή 1 γιαούρτι με φρέσκο φρούτο.

Η συνέχεια στο Shape.gr