Λένε ότι στο Hollywood το σώμα σου είναι κομμάτι της δουλειάς σου, κάτι που ίσως δικαιολογεί το γεγονός ότι πολλοί celebrities έχουν περίπου-σώμα-bodybuilder ή είναι όντως celebrities-bodybuilders. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών, σε ανύποπτες στιγμές, μιας και το 'χουν (ή το είχαν) με την επιδειξιομανία και τα μούσκουλα, φρόντισαν να μας τα δείξουν στην πλήρη τους άνθιση, μοστράροντάς μας τα έτοιμα να εκραγούν μπράτσα τους, τους κοιλιακούς τους, τις σχεδόν τετράγωνες μπουτάρες τους και τις γάμπες τους τις 'γερμανικές'. Ας δούμε 10 από δαύτους.

Arnold Schwarzenegger

Getty Images

Ο Arnold Schwarzenegger τη δεκαετία του 1970 υπήρξε όντως bodybuilder, πριν εξαργυρώσει τους μύες του στο box office.

Hulk Hogan

Getty Images

Ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής έχει ακόμη τεράστια μπράτσα.

Kirk Douglas

Getty Images

Πασαλειμμένος με κάποιου είδους έλαιο, ίσως και με make up για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες 'μυο-σκιάσεις', ο Kirk Douglas ως Σπάρτακος, το 1960, υπήρξε από τους σκαπανείς του 'μυο-μοστραρίσματος'.

 Fabio 

Getty Images

Μπρατσάκια και βυζάκια πάντα έξω, λοιπόν, για τον Αμερικανοϊταλό σφίχτη και μοντέλο Fabio, που η εικόνα του κοσμούσε τα εξώφυλλα των άρλεκιν κατά τα 80s και 90s.

Paul Newman

Getty Images

Κάποια στιγμή του 1963, ο Paul Newman είπε να κάνει μία βουτιά στον ωκεανό. Στη συνέχεια, βρέθηκε στο διάβα του ένας φωτογράφος που απαθανάτισε το σμιλεμένο του κορμί.

LL Cool J

Getty Images

Ο LL Cool J, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, σήκωσε τη μπλούζα του για να δείξει σε όλους μας τους κοιλιακούς του, βαδίζοντας στα βήματα Έλληνα πολύτεκνου pop star που στα 90s είχε αναγάγει τη συγκεκριμένη κίνηση σε τέχνη - κρίμα που δεν την πατεντάρισε.

Bruce Lee

Getty Images

Ο Bruce Lee δεν μας δείχνει το σώμα του. Σύμφωνα με το αμερικανικό Esquire, στο περίπου, μας εξηγεί τον λόγο για τον οποίο έγιναν μόδα οι ασιατικές πολεμικές τέχνες σε όλο τον κόσμο.

> Διάβασε ακόμα: Τα μαθήματα ζωής που άφησε κληρονομιά στην ανθρωπότητα ο Bruce Lee

Jason Momoa

Getty Images

Το αμάνικο γιλεκάκι που φορεί κάνει όλη την επιδεικτική δουλίτσα μόνο του.

Vin Diesel

Getty Images

Τελικά, τώρα που το σκεφτόμαστε, στα zeroes, το να σηκώνουν οι γυμνασμένοι celebrities τη μπλούζα τους για να μας δείξουν τους κοιλιακούς τους ήταν η επιδημία της εποχής.

> Διάβασε ακόμα: Οι καλύτεροι κοιλιακοί που είδαμε στο σινεμά

Jean Claude Van Damme

Getty Images

Οι εξηντάρηδες ισούνται με τρεις εικοσάρηδες.