Ένα μάθημα ζωής και επιμονής από τον Sylvester Stallone

Ο Sylvester Stallone πήγε μια βόλτα στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου και είπε κάποια σοφά λόγια.

Ο Sylvester Stallone οφείλει τη σπουδαία καριέρα του, η οποία εκτείνεται σε πέντε δεκαετίες, σε ένα και μόνο φιλμ: Το Rocky του 1976 που αφηγείται την ιστορία ενός μποξέρ-αουτσάιντερ. Σε αυτό, όχι μόνο πρωταγωνίστησε, αλλά και έγραψε το σενάριο. Για κάποιον λόγο, βέβαια, ο Stallone έχει συνεχίσει να βλέπει τον εαυτό του ως αουτσάιντερ, έχοντας πολλά κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα που τον έκανε διάσημο.

Οι εξομολογήσεις ενός θρύλου

Πλέον, ο 75χρονος ηθοποιός ανοίγει συχνά-πυκνά την καρδιά του σε όσους ενδιαφέρονται να ακούσουν τι έχει να τους πει, μιλώντας για τις πιο κρίσιμες στιγμές στη ζωή και την καριέρα του, όταν ένιωσε ότι είχε να αντιμετωπίσει ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μίας από τις πρώτες του οντισιόν, πήρε ένα πολύτιμο μάθημα σχετικά με το πώς μπορείς να ανακάμψεις από την απόρριψη. Αργότερα, όταν αποφάσισε να κάνει το sequel του Rocky παρά το ότι όλοι του έλεγαν ότι κανείς δεν θα ήθελε να το δει μετά από δεκαέξι χρόνια 'σιωπής', έμαθε να εμπιστεύεται το ένστικτό του.

Δεν σταμάτησε ποτέ να γράφει

Σε ένα πρόσφατο post του στο Instagram, πάλι, ο Stallone μοιράστηκε ένα βιντεάκι που το γύρισε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, στην οποία, γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 1970, είχε στείλει ένα από τα πρώτα του δείγματα γραφής, που βασιζόταν σε έργα του Edgar Allen Poe.

> Διάβασε ακόμα: Το στυλ του Sylvester Stallone θα είναι πάντα cool

Τότε, πίστευε ότι δεν θα είχε ποτέ την ευκαιρία να βρεθεί πραγματικά εκεί. 'Να 'μαι λοιπόν εδώ, 50 και βάλε χρόνια μετά, στο ίδιο μέρος, σε αυτό που ένας ψυχρός, απένταρος συγγραφέας με υψηλές προσδοκίες είχε στείλει τα γραπτά του', έγραψε στη λεζάντα.

> Διάβασε ακόμα: O Ivan Drago παραλίγο να σκοτώσει τον Sylvester Stallone στο Rocky IV

'Αυτό είναι ένα παράδειγμα αίματος, ιδρώτα και ονείρων που εκπληρώθηκαν', ανέπτυξε τη σκέψη του. 'Δεν ήμουν πολύ καλός μαθητής, στην πραγματικότητα με έδιωξαν από τουλάχιστον μία ντουζίνα σχολεία, αλλά με το που βρέθηκα στον δρόμο ήξερα ότι έπρεπε να βασιστώ στον εαυτό μου και ξεκίνησα να γράφω. Δεν ήξερα τι έκανα αλλά δεν σταμάτησα'. Τα κατάφερε, λοιπόν, ο Stallone, γιατί δεν σταμάτησε να προσπαθεί. Αυτό κι αν είναι μάθημα σοφίας.

Από: Esquire UK

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Διαφανή σπίτια στη φύση, η τάση που βλέπουμε παντού στα σόσιαλ μίντια

Κοστίζουν λιγότερο απ' ό,τι θα περίμενες και διαθέτουν άπλετο φυσικό φως.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Οι πιο ανυπάκουες ράτσες σκύλων, σύμφωνα με τους ειδικούς

Ποιες ράτσες σκύλων είναι πιθανό να παρουσιάσουν επιπλέον προκλήσεις στην εκπαίδευσή τους;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Γιατί χρειαζόμαστε όλοι ψυχοθεραπεία;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποιοι κάνουν ψυχοθεραπεία επειδή δεν κάνουν κάποιοι άλλοι...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Κι αν η τεχνητή νοημοσύνη έλυνε τα μυστήρια των ανώτερων μαθηματικών;

Οι περίπλοκοι γρίφοι που συχνά προβληματίζουν ακόμη και τα πιο έξυπνα μυαλά στον κόσμο ίσως βρήκαν τον "μάστορά" τους.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σωστή προθέρμανση πριν από την προπόνηση υψηλής έντασης

Η καλή προθέρμανση βελτιώνει τις επιδόσεις και μειώνει τις πιθανότητες τραυματισμού. Την κάνεις σωστά όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος