Search Inside Yourself: Το πρόγραμμα ηγεσίας που γεννήθηκε στην Google, έρχεται στην Ελλάδα

Για πρώτη φορά, το Search Inside Yourself Institute, θα παραδώσει το παγκοσμίου βεληνεκούς σεμινάριο Search Inside Yourself στην Αθήνα.

Γράφει: Esquire Editors 01 Δεκεμβρίου 2018

Το πρόγραμμα βασίζεται στις τελευταίες έρευνες της νευροεπιστήμης και δίνει εργαλεία ενίσχυσης της συγκέντρωσης και του mindfulness που χτίζουν ουσιαστικά τις ικανότητες της συναισθηματικής νοημοσύνης που απαιτούνται για μια επιτυχημένη ηγεσία.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε αρχικά στην Google και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων οργανισμών όπως οι SAP, Salesforce, American Express, LinkedIn και Ford.

Τι περιλαμβάνει; Τεχνικές mindfulness, ενεργητικής ακοής, ενσυνείδητης πρακτικής και πολλές διαδραστικές ασκήσεις που ενθουσιάζουν τους συμμετέχοντες. Πρόκειται περισσότερο για ένα βιωματικό - διαδραστικό πρόγραμμα που διαρκεί ένα μήνα.

Για δύο μέρες, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στο δια ζώσης σεμινάριο που θα γίνει στην Αθήνα τον Μάρτιο από τους δύο ξένους εισηγητές. Μετά, ακολουθεί πρακτική 28 ημερών με online καθοδήγηση, ασκήσεις και πρακτικές. Στο τέλος των 28 ημερών, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε ένα ομαδικό webinar για να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις.

Η εκπαίδευση δημιουργήθηκε υπό την επίβλεψη νευροεπιστημόνων, ειδικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ειδικών στον διαλογισμό και μηχανικών της Google οι οποίοι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της δημιουργικότητας, της ανθεκτικότητας και των ηγετικών ικανοτήτων των εργαζομένων.

Από τότε, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 13.000 στελέχη επιχειρήσεων και δεκάδες χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι ή απλά άνθρωποι που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα οφέλη της πρακτικής σε πιο καθημερινά ζητήματα.

Ήδη, στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων τα ονόματα των οποίων δεν μπορούμε να γράψουμε ακόμα, αλλά και πολλοί άνθρωποι από πολλούς και διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους.

Οι εισηγητές του προγράμματος στην Αθήνα είναι δύο. Η Mounira Latrache, ιδρύτρια της Connected Business, μιας εταιρείας που επικεντρώνεται στη δημιουργία κοινότητας και στην υποστήριξη επχειρηματιών και πρώην επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του Youtube Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας.

Ο Vasco Gaspar έχει εκπαιδεύσει στο Search Inside Yourself πάνω από 10.000 ανθρώπους, τόσο σε δημόσια προγράμματα όπως και σε εταιρικά ( Accenture, Ericsson, Galp, Nespresso, Nestle, Pfizer, SAP, Santander).

Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο πρόγραμμα στην Αθήνα μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα της διοργάνωσης siy.enallaktikiagenda.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Instagram stories διάρκειας ενός λεπτού

15 δευτερόλεπτα δεν αρκούν σε κανέναν τελικά.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

H λέξη της χρονιάς σύμφωνα με το λεξικό Webster

Είναι σίγουρο ότι την έχεις χρησιμοποιήσει κι εσύ χιλιάδες φορές μέσα στο 2021.

Η fitness πρόκληση των 100 επαναλήψεων

Ένα δύσκολο πρόγραμμα γεμάτο κάμψεις για χέρια υπερήρωα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το House of Gucci κάνει ανάρπαστα τα κομμάτια Gucci

Ο οίκος Gucci εξαργυρώνει την επιτυχία της ταινίας με τον καλύτερο τρόπο.

Όταν ο Μπίλι Μπο νόσησε από AIDS

Τον Ιανουάριο του 1987, ο Μπίλι Μπο θέλησε να δώσει μία συνέντευξη για να δείξει στον κόσμο ότι το AIDS δεν τον είχε νικήσει ακόμη.