Η Αθήνα αποτελεί μία πόλη που λατρεύει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και εποχικές συγκυρίες τα μπαρ και αυτή είναι μία διαπίστωση που θα μπορούσε να κάνει κανείς δίχως να έχει πιει σταγόνα στις μπάρες της. Αν έπρεπε όμως με το ζόρι να επιλέξουμε μία αγαπημένη εποχή για τα αθηναϊκά μπαρ, αυτή θα ήταν μάλλον το φθινόπωρο. Ειδικά μετά τα πρώτα κρύα, άπαντες αναζητούν τη θαλπωρή της μπάρας για καλοφτιαγμένα ποτά και ακόμη πιο καλοφτιαγμένα βράδια. Κορύφωση της σεζόν ασφαλώς αποτελεί ο Νοέμβριος, με το Athens Bar Show να επεκτείνεται για αρκετές ημέρες στο κέντρο της Αθήνας και μπόλικα spots αυτής (ασχέτως αν όλοι στο τέλος καταλήγουν στο 7 Jokers).

Στις παρακάτω γραμμές καταλήγουμε σε παλιά και νέα μπαρ, events και φεστιβάλ που θα μας απασχολήσουν σοβαρά το ερχόμενο διάστημα.

Αυτά που ήρθαν για να μείνουν

Αν κυκλοφορείς, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Τους τελευταίους μήνες προέκυψαν μερικές πάρα πολύ ενδιαφέρουσες αφίξεις, που δε φαίνεται να αποτελούν "κομήτες" της αθηναϊκής μπάρας. 

Το "Έπρεπε" εμφανίστηκε την περασμένη άνοιξη και εκεί που η Αγίας Ζώνης συναντά τη Μηθύμνης, μόλις μία ανάσα από τη Φωκίωνος Νέγρη και έγινε insta hit, τόσο που αρκετοί ξεκαλοκαίριασαν στην Κυψέλη, με ένα ποτό στο χέρι, συνοδευόμενο από το ιδιαίτερο bar food του, που υπογράφει η ομάδα των "Σεϋχελλών". Το ενδιαφέρον κοινό και το χαλαρό ύφος του αναμένεται συνεχίσουν να τραβούν την προσοχή. 

Η συνέχεια στο Athinorama.gr