Οι επιδραστικότεροι άνθρωποι από τον κόσμο των μπαρ για το 2022

Βασίλης Κυρίτσης και Ελένη Νικολούλια στη λίστα των σημαντικότερων ανθρώπων του σύμπαντος της μπάρας για τη χρονιά που διανύουμε.

Το έγκριτο Drinks International δημοσίευσε τη λίστα Bar World 100, που συμπεριλαμβάνει τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους από τον κόσμο του ποτού και του μπαρ στον πλανήτη, για το έτος που διανύουμε. Τα αποτελέσματα προέκυψαν έπειτα από ψηφοφορία ενός πάνελ από 100 worldwide commentators - κυρίως εκπροσώπους των media, των brands, των μπαρ, των σημαντικότερων events κ.α.

Monica Berg και πάλι, δύο Έλληνες στη λίστα

Στην κορυφή συναντάται για μία ακόμη χρονιά (όπως και το 2020) η Monica Berg από το 'Tayer + Elementary', με τον Remy Savage (bartender και ιδιοκτήτης του παριζιάνικου 'Nouveau', ο άνθρωπος πίσω από τα καινοτόμα μενού των 'Artesian' και 'Little Red Door' παλαιότερα) να ακολουθεί και τον indie bartender Danil Nevsky να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Φυσικά (και) από τη φετινή λίστα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι εκπρόσωποι της χώρας μας. Έτσι, τους Θάνο Προυναρού και Νίκο Μπάκουλη που είχαμε συναντήσει στο τελευταίο report του Drinks International, διαδέχονται οι Βασίλης Κυρίτσης και Ελένη Νικολούλια. 

Στο νο.85 λοιπόν φιγουράρει η μορφή του συνιδιοκτήτη των 'The Clumsies' και 'Line' και συν-δημιουργού του βερμούτ Otto's ενώ στο νο.100 υπάρχει η Ελένη Νικολούλια, με τη δημοσιογράφο και partner στο Difford's Guide for Greece and Cyprus και συνδιοργανώτρια στα Aegean Cocktails & Spirits, Rum & Whisky Festival και Athens Cocktail Festival & Week να συγκαταλέγεται στις new comers της λίστας.

Η παρουσία τους πιστοποιεί για ακόμη μία φορά τόσο την άνοδο της ελληνικής μπαρ σκηνής όσο και την επιδραστικότητα των ανθρώπων στα μέρη μας, σε global πια επίπεδο.

Οι επιδραστικότεροι άνθρωποι από τον κόσμο των μπαρ για το 2022
DRINKS INTERNATIONAL ΛΙΣΤΑ 2022 2

Από: Athinorama.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο

Μπορεί να μην ανακάλυψε την τεκίλα, αλλά ήταν η Patrón που την τελειοποίησε, συστήνοντας πρώτη σε όλον τον κόσμο μια πραγματικά "super premium τεκίλα".

Όσα πρέπει να ξέρεις για το Oatzempic, το viral λιποδιαλυτικό ρόφημα του TikTok

Κάποιοι λένε πως είναι τόσο θαυματουργό που εξαφανίζει το λίπος. Τι ισχύει όμως;

Γραφει Γιαννης Σπανος

Cardamaro, ένα διαφορετικό amaro

Ο πλούτος και το ειδικό βάρος του γλυκού βερµούτ δένουν υπέροχα µε µια απαλή φυτική πικράδα, σε αυτό το ξεχωριστό ποτό που αποτελεί το µοναδικό amaro µε βάση την αγριαγκινάρα από το Nizza Monferrato της Ιταλίας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Limoncello Di Capri: Το δώρο του Κάπρι

100% φυσικό. 100% αυθεντικό. Το Limoncello Di Capri αποτελεί ένα µοναδικής ποιότητας γλυκό λικέρ, µε Προστατευόµενη Γεωγραφική Ένδειξη, αποτέλεσµα της αξιοποίησης των καλύτερων λεµονιών του φηµισµένου ιταλικού νησιού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τα Ready to Enjoy Aperitivo Cocktails βάζουν το ιταλικό lifestyle σε μπουκάλι

Η Granikal τοποθετεί το mindful drinking στο επίκεντρο και λανσάρει µια φίνα σειρά εµφιαλωµένων aperitivo cocktails χαµηλών αλκοολικών βαθµών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το premium μ. Artisan Water, ένα ελληνικό gastro-lifestyle νερό

Το premium μ. Αrtisan Water ανώτερης ποιότητας και αισθητικής μόλις συστήθηκε στον κόσμο της γαστρονομίας.