Αν ανήκεις στην κατηγορία ανθρώπων που έχουν κουραστεί με τη δουλειά τους και πάντοτε ονειρευόσουν μία καριέρα στο hand modeling, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Αν δε, είσαι και λάτρης του ουίσκι, τότε μιλάμε για dream job. Το Fistful of Bourbon, ένα αμερικανικό brand ουίσκι αναζητά τον επόμενό του 'spokesfist' και πληρώνει γι' αυτόν $100.000.

Το job description

"Αναζητούμε τον νέο μας (και πρώτο ever) Spokesfist, που θα αντιπροσωπεύει το brand και θα εμφανίζεται σε μελλοντικές καμπάνιες, έντυπα, βίντεο και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν αστειευόμαστε, είμαστε απολύτως σοβαροί - γι' αυτό κια προσφέρουμε ένα συμβόλαιο $100.000 στον κατάλληλο υποψήφιο" αναφέρει η σχετική αγγελία του Fistful of Bourbon.

Fistful of Bourbon

Ποια ακριβώς είναι η δουλειά; Ο άνθρωπος που θα επιλεγεί θα 'δίνει' τα χέρια του για κάθε είδους προωθητική ενέργεια και φωτογράφιση της εταιρείας. Θα κρατά δηλαδή το ποτήρι ή το μπουκάλι. 

Θεωρητικά πάντοτε, ακούγεται κάτι απλό και εύκολο, αρκεί να έχεις περιποιημένα χέρια και να ξέρεις πώς να τα τοποθετείς στα αντικείμενα ώστε να αποκτούν φωτογένεια. 

Πώς θα κάνεις αίτηση

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται θα πρέπει να πληροί δύο βασικές προϋποθέσεις: Να είναι τουλάχιστον 25 ετών και να έχει το δικαίωμα να εργαστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Fistful of Bourbon

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν δεκτές μέχρι τις 13 Απριλίου, μέσω της φόρμας υποβολών στο επίσημο site του Fistful of Bourbon.

Λίγα λόγια για το Fistful of Bourbon

Πρόκειται για ένα σχετικά νέο brand που αποτελεί blend 5 διαφορετικών bourbons, υπό την αιγίδα της William Grant & Sons. Η Master Blender Kelsey McKechnie φροντίζει ώστε να παρουσιάζεται ένα ποτό με γλυκό και πικάντικο χαρακτήρα που πατά πάνω στις βασικές απαρχές του αμερικανικού ουίσκι.

 


Διάβασε ακόμη για το Tequila-Martini το Stanley Tucci, τα καλύτερα ουίσκι του κόσμου για το 2021, το Bloody Mary αλλά με τσίπουρο και πώς θα φέρεις το αγαπημένο σου μπαρ, στο σπίτι σου.