Παραδοσιακά, ειδικά κατά την οποιαδήποτε εορταστική περίοδο αλλά όχι απαραίτητα μόνο σε κάποια τέτοια, ένα τραπέζι με φίλους ή την οικογένεια μας φέρνει πιο κοντά. Είναι βλέπεις στη φιλοσοφία μας το να μοιραζόμαστε φαγητό και ποτό, συνδυαστικά με εμπειρίες και στιγμές. Ή να δημιουργούμε καινούριες από τις τελευταίες, απολαμβάνοντας γεύσεις μοναδικές, αυθεντικές, ελληνικές.
Οι εκλεκτοί μεζέδες, τα λαχταριστά εδέσματα και τα καλοφτιαγμένα φαγητά αποτελούσαν πάντοτε αδυναμία μας, για όλους τους σωστούς λόγους. Και φυσικά, όπου υπάρχει φαγητό και καλή παρέα, θα υπάρξει και ποτό. Όταν δε, μιλάμε για ελληνικά αποστάγματα, δημιουργείται ένα μοναδικό blending: Τόσο όσον αφορά τις γεύσεις όσο και τις μνήμες. Για ένα εύκολο ή ένα πιο επίσημο κάλεσμα στο σπίτι, για μία βόλτα από την αγαπημένη μας ταβέρνα μετά τη δουλειά ή για την εξόρμηση σε κάποιο νησί ή χωριό της χώρας με φίλους, το τσίπουρο θα είναι πάντοτε εκεί, να προσθέτει αλατοπίπερο στις ζωές μας.
H συνέχεια στο Thetoc.gr