
Ένα τσίπουρο για κάθε στιγμή χαλάρωσης
Εκτός από τον αρμονικό Ροδίτη, τόσο η αρχοντική Μαλαγουζιά όσο το εκρηκτικό Μοσχάτο, θα μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά σου.

Παραδοσιακά, ειδικά κατά την οποιαδήποτε εορταστική περίοδο αλλά όχι απαραίτητα μόνο σε κάποια τέτοια, ένα τραπέζι με φίλους ή την οικογένεια μας φέρνει πιο κοντά. Είναι βλέπεις στη φιλοσοφία μας το να μοιραζόμαστε φαγητό και ποτό, συνδυαστικά με εμπειρίες και στιγμές. Ή να δημιουργούμε καινούριες από τις τελευταίες, απολαμβάνοντας γεύσεις μοναδικές, αυθεντικές, ελληνικές.
Οι εκλεκτοί μεζέδες, τα λαχταριστά εδέσματα και τα καλοφτιαγμένα φαγητά αποτελούσαν πάντοτε αδυναμία μας, για όλους τους σωστούς λόγους. Και φυσικά, όπου υπάρχει φαγητό και καλή παρέα, θα υπάρξει και ποτό. Όταν δε, μιλάμε για ελληνικά αποστάγματα, δημιουργείται ένα μοναδικό blending: Τόσο όσον αφορά τις γεύσεις όσο και τις μνήμες. Για ένα εύκολο ή ένα πιο επίσημο κάλεσμα στο σπίτι, για μία βόλτα από την αγαπημένη μας ταβέρνα μετά τη δουλειά ή για την εξόρμηση σε κάποιο νησί ή χωριό της χώρας με φίλους, το τσίπουρο θα είναι πάντοτε εκεί, να προσθέτει αλατοπίπερο στις ζωές μας.
H συνέχεια στο Thetoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, επιστρέφει στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου
Η Selene Vedema 2025, η μεγαλύτερη "γιορτή" του σαντορινιού αμπελώνα, στρέφει και φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου οινικού στερεώματος στη Σαντορίνη.
Γιατί υπάρχει η τρύπα στα κουτάκια των αναψυκτικών –Όχι, δεν είναι για το καλαμάκι
Όχι, η τρύπα στη γλωττίδα του κουτιού δεν είναι για να κρατάει το καλαμάκι. Η ιστορία της ξεκινά από ένα πικνίκ το 1962 και κρύβει ευρηματικότητα, εργονομία και… περιβαλλοντικά οφέλη.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΤο Ideal είναι το πιο χοτ μπαρ της Αθήνας αυτή τη στιγμή
Οι λόγοι που καθιστούν το φρέσκο μπαρ των Εξαρχείων ό,τι πιο δημοφιλές παίζει τώρα στην αθηναϊκή σκηνή.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΌλα τα φώτα στο Bar Leone
Στο Χονγκ Κονγκ ίσως βρίσκεται το επόμενο μεγάλο μπαρ του μάταιου τούτου κόσμου. Ο Lorenzo Antinori μας μιλά για αυτό.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΈνας rooftop προορισμός σε μαγνητίζει στην Αθηναϊκή Ριβιερα
Τα Asteria Rooftop ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας και θα γίνουν το αγαπημένο σου σημείο για θερινή ραστώνη στην πόλη.
Πώς θα καταλάβεις αν σου σέρβιραν την μπύρα σε βρώμικο ποτήρι
Οι φυσαλίδες, ο αφρός και το άρωμα της μπύρας μπορούν να σου πουν πολλά για το αν το ποτήρι σου είναι πραγματικά καθαρό. Ιδού τι να προσέξεις.
Γραφει Τιμος Σαλαμες