Το Breaking Bad αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης και μόνο λίγοι δεν είναι εκείνοι που περιμένουν την επερχόμενη ταινία Greenbrier

Εκτός από το iconic duo των Jesse Pinkman και Walter White το cast της σειράς περιελάμβανε και αρκετούς ακόμη ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Οπως ας πούμε ο Hank Schrader, ο πράκτορας της DEA που υποδυόταν ο Dean Norris. Στη δεύτερη σεζόν και σε μία από τις ιστορίες του Breaking Bad που ενδεχομένως οι περισσότεροι να έχουν διαγράψει από τη μνήμη τους, ο Hank κάνει μία προσπάθεια να φτιάξει μπύρα στο σπίτι του, αποτέλεσμα της οποίας είναι η Schraderbräu. Η οποία δεν απέχει και πολύ από το να γίνει πραγματικότητα και στον real world. 

Όπως αναφέρει το Blast, η Sony κατέθεσε πρόσφατα αίτηση για να κατοχυρώσει το εμπορικό σήμα Schraderbräu, το οποίο θα έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει για προϊόντα ζύθου, όπως επίσης και αντικειμένων που σχετίζονται με την μπύρα. 

Μάλιστα, ο ίδιος ο Dean Norris έκανε ουσιαστικά ένα preview για το λανσάρισμα της μπύρας μέσω Instagram. 

Το Greenbrier μπορεί να αργήσει να βρει το δρόμο για τις αίθουσες (ή κάποια streaming πλατφόρμα). Οι φίλοι του Breaking Bad θα μπορούν όμως να το περιμένουν καρτερικά συντροφιά με μία -ή και περισσότερες- Schraderbräu.