Bryan Cranston και Aaron Paul μάλλον επιστρέφουν στην ταινία του Breaking Bad

Το iconic duo των Jesse Pinkman και Walter White κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το παρών στο Greenbrier.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 28 Ιανουαρίου 2019

Μόλις λίγους μήνες πριν, κυκλοφόρησε η είδηση: Το Breaking Bad, μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, θα αποκτήσει το δικό της κινηματογραφικό adaptation, σε μία spin off εκδοχή με το κωδικό όνομα Greenbrier. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσίευμα του Revenge of the Fans, στο cast της ταινίας -που θα φέρει την υπογραφή του  Vince Gilligan- συμπεριλαμβάνονται τόσο ο Bryan Cranston όσο και ο Aaron Paul καθώς και άλλα γνώριμα πρόσωπα όπως οι Krysten Ritter, Matt Jones, Jonathan Banks, Jesse Plemons, Charles Baker, Tess Harper, Kevin Rankin και Robert Forster.

Ο Vince Gilligan είχε πρόσφατα ξεκαθαρίσει πως οι fans της σειράς θα πρέπει να ετοιμαστούν να εξερευνήσουν άλλες πλευρές της ιστορίας του Breaking Bad, κάτι που θα επαναφέρει, στη μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά, τους ήρωες της σειράς. 

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Greenbrier θα ξεκινήσει από τις τελευταίες στιγμές της σειράς και θα επικεντρωθεί στην πορεία του Jesse Pinkman αμέσως μετά τον αποχαιρετισμό του με τον Walter White.

Φυσικά, μέχρι να οριστικοποιηθεί το deal τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, καθώς αμέσως μετά το φινάλε της σειράς κυκλοφόρησαν αρκετές φήμες. Σε κάθε περίπτωση, μία επιστροφή των White και Pinkman δε θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.