Οι τρομοκράτες του ακραίου ήχου, μετά από πολλές heavy metal περιπέτειες στη διάρκεια σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, λένε φέτος αντίο με ένα αποχαιρετιστήριο tour. Ευτυχώς, θα περάσουν και από τα μέρη μας στις 13 Ιουλίου όταν και θα βρεθούν στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην κορυφαία heavy metal συναυλία αυτού του καλοκαιριού. Δυστυχώς, όμως, θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε live τους Slayer. Όσο για το τι μπορεί να είναι περισσότερο απειλητικό από τα riffs των Αμερικανών; Τα riffs τους παρέα με παγωμένα σφηνάκια Jägermeister.

Οι πατέρες του thrash metal ακολουθώντας το trend που θέλει διάσημους τραγουδοποιούς και μπάντες του σκληρού ήχου να λανσάρουν τα δικά τους ποτά, επέλεξαν να συνεργαστούν με εκείνο που μοιάζει περισσότερο στο στυλ τους: κατάμαυρο, αφόρητα παγωμένο και ιδιαίτερα επικίνδυνο αν το παρακάνεις. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται με το Jägermeister.

"Έχουμε περάσει πολύ καλά κατά καιρούς με το Jägermeister, μας αρέσει που φτιάχνουν ένα limited-edition μπουκάλι για το τέλος του ταξιδιού μας και μοιάζει πραγματικά τρομερό" δήλωσε ο κιθαρίστας των Slayer, Kerry King, στο βρετανικό Metal Hammer, αναφορικά με τη συνεργασία, η οποία ξεκίνησε πρώτη φορά το 2003. "Με τιμά ότι οι φίλοι μας στη Jägermeister μας έχουν σε τόσο μεγάλη εκτίμηση. Δεν μπορώ να περιμένω να το πάρω στα χέρια μου".

Φυσικά το limited-edition μπουκάλι (1,75 lt.) έρχεται σε ξύλινο κουτί και ειδικό artwork ταιριαστό με την αισθητική των thrashers από το Bay Area της Καλιφόρνιας ενώ οι συλλέκτες θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν στίχους που τους εκφράζουν, όπως το τόσο χαρακτηριστικό "I hate everyone equally" από το Disciple. Βέβαια, όλο αυτό το υπερθέαμα έχει ανεβάσει το κόστος σε δυσθεώρητα ύψη, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ θα χρειαστείς 115 Ευρώ περίπου για να το κάνεις δικό σου ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμο μόνο στο βρετανικό online κατάστημα της Jägermeister.