O Mike Tyson μπαίνει και επίσημα ξανά στο ρινγκ

Αυτός ο Σεπτέμβριος θα έχει ένα πολύ δυνατό comeback στον χώρο του μποξ.

Ο ίσως πιο εκρηκτικός πυγμάχος που είδαν ποτέ τα ρινγκ ετοιμάζεται για τη μεγάλη (;) του επιστροφή. O Mike Tyson που μέσα από τα χρόνια εξελίχθηκε σε κάτι που θυμίζει έντονα cult περσόνα της pop κουλτούρας (θυμήσου την εμφάνισή του στο Hangover) είναι έτοιμος να φορέσει ξανά τα γάντια του ύστερα από 15 χρόνια απουσίας, την ίδια στιγμή που ο Jamie Foxx προπονείται για να τον υποδυθεί σε επερχόμενο biopic. Είναι επίσημο λοιπόν: Ο Baddest Man on the Planet όπως τον έχουν πει επιστρέφει με -τι άλλο;- αγριεμένες διαθέσεις.

Ο 54χρονος μποξέρ θα αντιμετωπίσει τον 51χρονο Roy Jones Jr., σε έναν αγώνα οκτώ γύρων που θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο Dignity Health Sports Park στο Κάρσον της Καλιφόρνιας. Ναι, μπορεί και οι δύο πυγμάχοι να μη βρίσκονται ακριβώς στην πρώτη τους νιότη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι ικανοί να χαρίσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα – τόσο στους θεατές όσο και στους συνδρομητές του πλατφόρμας Triller που θα μεταδώσει τον αγώνα σε pay per view. Όσο για την αναμονή μέχρι τη μεγάλη ημέρα; Όλα δείχνουν ότι θα καλυφθεί με ένα docuseries δέκα επεισοδίων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

H τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Tyson ήταν ενάντια στον Kevin McBride. Βέβαια, ελάχιστοι θυμούνται εκείνον τον αγώνα. Τα κατορθώματα του Iron είναι πολλά και πολυτραγουδισμένα, όπως αντίστοιχα και οι ιδιαιτερότητές του. Όπως για παράδειγμα ότι διατηρούσε τίγρεις ως κατοικίδια ή ότι αποφάσισε σε μία στιγμή παραφροσύνης να δαγκώσει το αυτί του Evander Holyfield.

"Είμαστε και οι δύο καταξιωμένοι πυγμάχοι και γνωρίζουμε πώς να το προσέχουμε τον εαυτό μας" δήλωσε ο Tyson. "Είναι ένας αγώνας οκτώ γύρων. Και, ακούστε τι σας λέω, θα είμαστε εντάξει. Πιστέψτε με, μπορούμε να φροντίσουμε τους εαυτούς μας" επανέλαβε. Αν κρίνουμε από τα εντυπωσιακά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα social media με τον Iron Mike να προπονείται, εκείνος σίγουρα θα είναι ΟΚ, μένει να δούμε πώς θα αντεπεξέλθει στον αγώνα ο Roy Jones Jr.


φωτογραφία © Getty Images 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος