Ο Lebron James απαιτεί σεβασμό

Ο Βασιλιάς μίλησε. Και αυτή τη φορά κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα.

Όπως πιθανότατα γνωρίζεις, οι Los Angeles Lakers κατέκτησαν τον τίτλο του ΝΒΑ για την πολύπαθη σεζόν 2019/20, με τον LeBron James να κάνει όλα όσα έπρεπε για να συμβεί αυτό. Ο Βασιλιάς έγινε ο πρώτος παίκτης που αναδεικνύεται MVP των Τελικών με 3 διαφορετικές ομάδες και μπήκε σε ένα πολύ κλειστό club (μόλις 4 παικτών) που θέλει έναν μπασκετμπολίστα να φορά δαχτυλίδι πρωταθλητή με 3 franchises. Παράλληλα, εκπλήρωσε ουσιαστικά την υπόσχεσή του για "revenge season" μετά την περσινή επιτυχία και επιπροσθέτως χάρισε στους Λιμνάνθρωπους τον ενδεχομένως πιο συναισθηματικό τίτλο της πλούσιας ιστορίας τους λόγω Kobe.

Η στατιστική από την πλευρά της κατέγραψε πως ήταν πρώτος των Lakers σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ για 7η φορά σε Tελικούς - έγραψε 29.8 π., 11.8 ρ. και 8.5 ασ. κατά μέσο όρο. Το έκανε μάλιστα σερί από το 2012 μέχρι το 2017 και ασφαλώς φέτος.

Ο ίδιος ο James, στις δηλώσεις του μετά το Game 6 με τους Miami Heat, έκανε ξεκάθαρα κάποια πράγματα: "Σημαίνει πολλά αυτό που πετύχαμε. Όταν ήρθα είπα στην Jeanie Buss ότι θα φέρουμε ξανά την ομάδα στη θέση που της αξίζει. Ο παππούς της το έκανε για πολλά χρόνια και μετά ανέλαβε αυτή τα ηνία. Για εμένα, το να είμαι μέλος αυτού του ιστορικού οργανισμού είναι ένα απίστευτο συναίσθημα, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο, τους προπονητές, τους γυμναστές και όλους όσοι είναι εδώ. Απλώς θέλουμε τον σεβασμό που μας αξίζει. Ο Rob (Pelinka, GM της ομάδας) θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Ο Frank (Vogel, προπονητής) θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Ο σύλλογος θέλει τον σεβασμό που του αξίζει. Οι φίλοι των Lakers θέλουν τον σεβασμό που τους αξίζει. Και εγώ θέλω τον καταραμένο σεβασμό που μου αξίζει".

Εκτός από τις δηλώσεις του όμως τοποθετήθηκε και μέσω Instagram. "Τι θα βρουν να πουν τώρα; Ξέρω πως θα ανακαλύψουν κάποιο νέο κριτήριο που κανένας άλλος δεν είχε στην ιστορία του παιχνιδιού. Μπορείτε όμως να μου φέρετε όποια πρόκληση θέλετε. Λένε πως το κεφάλι που κρατά το στέμμα είναι βαρύ. Η εκδίκηση του παιδιού από το Άκρον ολοκληρώθηκε" ήταν το συνοδευτικό caption για μία από τις πιο εμβληματικές φωτογραφίες του ever. 


φωτογραφίες © Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Kimi Raikkonen στο F1 GP της Κίνας

Ο Φινλανδός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 είναι οδηγός εξέλιξης της κινεζικής φίρμας...

Γραφει TopGear

Luka Modric, δε σε χορταίνουμε

Ο 38χρονος κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει ακόμα υπερθέαμα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

To Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ ανοίγει τις πόρτες του

Το προσεχές Σάββατο, 20 Απριλίου, το μουσείο θα ανοίξει τις πύλες του με τον θρύλο της ομάδας Θωμά Μαύρο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά Masters του Μόντε Κάρλο για 3η φορά

Τον 11ο τίτλο τένις της καριέρας του, πρώτο μετά από οκτώ μήνες, πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Μόντε Κάρλο.

Όσα έμαθε η ζωή στον Garry Kasparov

Tα μαθήματα ζωής του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις πάντα κερδισμένος.

Γραφει Γιαννης Σπανος

H Ρεάλ του Ancelotti είναι επτάψυχη

Αυτός ο προημιτελικός θα μείνει στην ιστορία του Champions League. Και εξηγούμαστε.

Γραφει Γιαννης Σπανος